اپل دست به حرکت شجاعانهای زده و جک 3.5mm را در گوشی iPhone 7 حذف کرد. اما تقریبا در همه جنبههای دیگر رفتار محافظه کارانهای از خود نشان داده است. همانطور که در این نقد و بررسی مشاهده خواهید کرد، میتوان گفت آیفون 7 در بسیاری از جهات شبیه به نسخه قبل از خود میباشد.
اپل در طراحی نسل جدید گوشیهای آیفون اعتدال جالبی از ویژگیهای جدید و ویژگیهای قبلی بکار برده و تمامی سعی خود را بر این داشته که بتواند بهترین محصول ممکن را در اختیار علاقهمندان خود قرار دهد. ضدآب بودن، اسپیکر استریو و عملکرد بینظیر پردازشی جزو شاهکارهای اپل برای iPhone 7 است. برای اولین بار کوپرتینو محصولی با استاندارد IEC و با کد IP67 تولید کرده است، دوربین سلفی برخلاف نسل قبلی تغییر کرده، عملکرد گرافیکی دستگاه تا 50% بهبود یافته و دیگر خبری از دکمه فیزیکی خانه نیست.
یکی دیگر از تغییرات مثبت در آیفون 7 مربوط به دو برابر شدن حافظه داخلی هر سه نسخه آیفونها میباشد. بدین شکل و برخلاف گذشته با خرید گوشی آیفون 7 حتی در ارزانقیمتترین نسخه نیز به ندرت با کمبود فضای ذخیرهسازی مواجه نخواهید شد.
اما در کنار تمامی تغییرات مثبت ریز و درشت، باز هم مواردی برای انتقاد وجود دارد. برای مثال متاسفانه این گوشی از شارژ سریع و بی سیم برخوردار نیست. این درحالی است که اکثر پرچمداران اندرویدی با چنین قابلیتهایی همراه هستند.
طراحی گوشی اپل آیفون 7
ابتدا به جعبه گشایی آیفون 7 میپردازیم. اقلام داخل جعبه این گوشی شامل آداپتور A/C، کابل لایتنینگ و یک جفت ایر پد (هدستهای بیسیم مخصوص این گوشی) میباشد. همچنین با وجود یک مبدل جک 3.5mm به لایتنینگ، میتوانید از هر هدستی استفاده کنید.
آیفون 7 دارای ابعاد بدنه 138.3×67.1×7.1 میلیمتر میباشد که دقیقا با ابعاد آیفون 6s برابری میکند. وزن این پرچمدار جدید اپل 5 گرم کاهش یافته و اینک 138 گرم است.
سال آینده دهمین سالگرد ساخت گوشیهای اپل است و شاید در آن مراسم توضیح دهند که چرا اپل به جای اینکه یک گوشی نو با طراحی کاملا نو تولید کند، از طراحیهای مشابه با نسلهای قبلی استفاده میکند.
ظاهر گوشی اپل iPhone 7 ممکن است تکراری و برگرفته از محصولات اسبق اپل باشد، ولی تفاوتهای زیادی با بقیه دارد که در ادامه به آنها خواهیم پرداخت. نوارهای آنتن در لبههای بالا و پایین قاب پشتی جای گرفتهاند که در رنگبندی مشکی گوشی غیر قابل مشاهده هستند. کمپانی Meizu که بزرگترین مقلد گوشیهای اپل است، حال خود توسط اپل تقلید شده است. در طراحی آنتن آیفون 7 از گوشی Meizu Pro 6 الگوبرداری شده و حتی طراحان خود گوشی iPhone 7 نیز اعتراف کردهاند که آنتن گوشی نیاز به اصلاح داشت.
بیرونزدگی دوربین گوشی یکی از تغییرات مهم در طراحی این گوشی است.
در چند سال اخیر اپل هر یک از محصولاتش را با رنگهای جدید ارایه داده است. آیفون 7 نیز از این قضیه مستثنی نیست. اپل دیگر از رنگ خاکستری استفاده نمیکند و آیفون 7 را با دو رنگ مشکی جدید عرضه کرده است.
آیفون 7 جت بلک چنان براق و خوشنما است که کاربران اپل را بیگمان به یاد آیفون 3G و 3GS میاندازد. این رنگ تنها در نسخههای 128GB و 256GB بکار رفته است که نشان میدهد اپل به این رنگ توجه ویژهای داشته است.
البته سوگولی رنگبندی آیفون 7 چندان هم عالی نیست. متاسفانه این نسخهها (جت بلک) شدیدا قابل خراش است و لکههای انگشت به آسانی روی آن میماند. حتی خود اپل نیز به این نکته اذعان کرده و برای صاحبان این نسخهها استفاده از کیف و قاب گوشی را توصیه کرده است.
به دست گرفتن آیفون 7 احساس خوبی دارد. به این خاطر که بسیار نازک و کموزن طراحی شده و با نمایشگر 4.7 اینچی یکی از جمع و جورترین پرچمداران است. با وجود خمیدهگیها و انحناهای بدنه گوشی، اما طراحی آن بگونهای بوده که خیال کاربران تا حدودی از سر خوردن و افتادن گوشی آسوده باشد.
اپل با ساخت iPhone 7 با طراحی زیبا و شیک، دست به کار بزرگی زده است. اما باید خاطرنشان کنیم که طراحی این گوشی هوشمند کاملا هم تازه و با ایدههای خاص نیست.
در انتهای این گوشی جک لایتنینگ و همچنین دو پنجره مشبک جای گرفتهاند. با واکاوی این قسمت از گوشی به یک میکروفون پشت این پنجرهها بر میخوریم. اما در مورد این دو پنجره، یکی از این دو به اسپیکر اصلی گوشی وصل است و دیگری آنچنان که به نظر میرسد هیچ کارایی خاصی ندارد. البته اپل درباره این موضوع ادعا کرده است که این پنچره مشبک برای ورودی هوا برای حسگر فشارسنج تعبیه شده است.
قسمت بالایی گوشی Apple iPhone 7 عاری از هر گونه پورت یا المانهای دیگر است.
سمت چپ شامل کلیدهای شناخته شده mute-switch و دکمههای کم/زیاد صدا است. همچنین سمت راست نیز شامل کلید قفل یا پاور و همچنین اسلات نانو سیم کارت میباشد.
به قسمت پشت آیفون 7 میرسیم که با چند تغییر مواجه شده است. آنتنهای جدید به بالا و پایین گوشی منتقل شدهاند و لنز دوربین بزرگتر اما برآمدگی آن کمتر شده و با فلش LED چهار رنگ همراه شده است.
یک سوراخ کوچک مابین دوربین و فلش مشاهده میشود که در آن سومین میکروفون گوشی جای گرفته است. بیشترین احتمال اعمال چنین میکروفونی شاید به دلیل نویزگیری هنگام مکالمه میباشد. با وجود 3 عدد در آیفون 7 برای اپل شرمآور است که با داشتن این همه میکروفون، هنگام فیلمبرداری صدا را به صورت mono-audio ضبط کند.
اما پنل جلویی iPhone 7 برای کاربران گوشیهای اپل آشناست. ولی با این وجود اپل چندین سورپرایز برای خریداران این گوشی دارد. بالای نمایشگر خروجی صدای گوشی، دوربین سلفی 7MP و چندین سنسور وجود دارد. خروجی صدای تماسها همانند یک اسپیکر نیز عمل میکند و به عنوان بخشی از سیستم دو اسپیکر این گوشی کار میکند. اسپیکر دوم یا همان اسپیکر اصلی در جای همیشگی خود قرار دارد – در زیر شبکه منحنی شکل.
پایین نمایشگر شاهد دومین پدیده نوظهور اپل هستیم – دکمه خانه نسل دوم با قابلیت سنسور تشخیص اثر انگشت. در واقع صحبت از یک دکمه ساده نیست. اگر بخواهیم به توصیف این دکمه بپردازیم، باید بگوییم که یک قطعه صاف مدور است که در واقع به صورت فیزیکی کار نمیکند، یعنی با فشردن این قسمت دیگر پایین نمیرود. به جای آن از یک فناوری تازه به نام Taptic Engine استفاده شده است. البته iPhone 6s هم چنین سیستمی داشت، ولی ماژول آن کوچکتر بود.
Taptic Engine بدون نقص کار میکند و عملکرد آن چیزی مابین فشار دادن و ضربه زدن به دکمه است. شما حتی میتوانید شدت بازخورد را نیز تنظیم کنید. احتمالا چندین روز طول میکشد تا به این فناوری عادت کنید و مطمئنن دیگر آن کلید فیزیکی قدیمی را فراموش خواهید کرد.
جک صوتی 3.5mm نیز در چنین شرایطی است. بنظر میرسد اپل واقعیت و دلیل این تغییر را از کاربران پنهان میکند. اپل نیازی به حذف این جک نداشت، زیرا به جای آن استانداردی به جز بلوتوث برای جایگزین کردن نداشت.
آیا باید از اپل بخاطر صدای بلوتوث بیسیم انتقاد کرد؟ علاوه بر اینها کمپانی تولید کننده هدستهای بدون سیم جدید که AirPod نام گرفتهاند، آنها را به قیمت تقریبی 80 دلار عرضه میکند.
صفحهنمایش گوشی اپل iPhone 7
شاید بهبود نمایشگر نسل جدید گوشیهای اپل قابل تشخیص باشد، ولی هنوز هم برخی مشخصات آن اعم از سایز و رزولوشن کماکان دست نخورده باقی مانده است.( نمایشگر 4.7 اینچی با رزولوشن 750×1334 پیکسل و تراکم پیکسلی 326ppi). نمایشگر از مدل IPS-LCD با نور پس زمینه بوده و ماتریس نمایش آن RGB است.فناوری لمس 3 بعدی که برای اولین بار در ساعتهای هوشمند اپل و سپس در گوشی آیفون 6s بکار گرفته شد، همچنان در نمایشگر این گوشی نیز استفاده شده است.
نمایشگر جدید رتینا حدود 25 درصد درخشانتر است و شامل طیف وسیعی از رنگهاست. کاربران کمی متوجه چنین تغییری میشوند. در واقع نمایشگر iPhone 7 نسخه بروز شده صفحه نمایش پیشرفته 6s است. در واقع اگر با اسلایدر گوشی بخواهیم بیشترین درخشندگی iPhone 7 را انتخاب کنیم، حداکثر روشنایی آن برابر با 560 نیت است که کمی بهتر از نسل قبلی میباشد. اما اگر روشنایی را به حالت خودکار بگذاریم، درخشندگی آن میتواند تا 660 نیت نیز برسد. میزان سیاهی که توسط نمایشگر رتینای جدید ارایه میشود، بسیار عمیق بوده و در ترکیب با روشنایی بالا باعث ایجاد کنتراست بالای 1603:1 میشود.
یکی دیگر از مزایای اصلی این نمایشگر، کالیبراسیون رنگهای آن است. البته این موضوع رابطهای با وسعت بالای رنگ که در بالا ذکر شد ندارد، اما ارتباط نسبی با دقتی که در بازتولید مجموعه رنگهای رایجی که در زندگی روزمره میبینیم دارد.
در میان گوشیهایی که در بازار هستند، آیفون 7 بههمراه تعداد معدودی از گوشیها با کالیبره کردن بی عیب و نقص رنگها توانایی استفاده حرفهای از این قابلیت در هر نوع محیطی را دارند.
این گوشی یک حالت Night-Shift دارد که رنگهای صفحه نمایش را طوری تنظیم میکند تا چشمان کاربر در معرض نور آبی روشن صفحه نباشد. شما میتوانید زمان شروع و پایان آنرا طوری تنظیم کنید تا در آن زمانها صفحه بیش از اندازه به رنگ زرد متمایل نشود.
طول عمر باتری گوشی Apple iPhone 7
اپل آیفون 7 مجهز به باتری غیر قابل تعویض 1960mAh از نوع لیتیوم-پلیمری است که 15 درصد بزرگتر از باتری 6s است. چیپست Apple A10 Fusion بهینهسازی شده برای مصرف انرژی بههمراه باتری جدید و سیستم عامل بهینه شده iOS 10 با هم ترکیب یافتهاند تا طول عمر باتری را افزایش دهند.
در شرایطی که شارژ باتریتان کم ولی حیاتی است، میتوانید حالت Low-Power را خودتان فعال نمایید تا گوشی به صورت خودکار مصرف شارژ را کمتر کند تا شارژ باتری مدت زمان بیشتری دوام بیاورد.
شما با باتری پرiPhone7 میتوانید تقریبا 11 ساعت و نیم با اپراتور 3G مکالمه و یا وبگردی کنید یا اینکه 9 ساعت تمام فیلم تماشا کنید. این گوشی در تست طول عمر باتری جیاسام آرنا توانسته 61 ساعت دوام بیاورد.
نکته قابل توجه این است که نتایج تست باتری آیفون 7 کاملا شبیه به نسخه 6s است، اما باید اینرا هم در نظر بگیریم که در متد و روش مقایسه، یک نکته باریک وجود دارد. در تست آیفون 6s از درخشندگی 150 نیت استفاده شده بود، ولی در تست آیفون 7 از میزان درخشندگی 200 نیت استفاده شده است. بنابراین اگر میزان درخشندگی برابری را در تست عمر باتری اعمال میشد، به وضوح شاهد قدرت باتری نسخه جدید میشویم.
رابط کاربری آیفون 7
اپل در ماه ژوئن از iOS 10 پردهبرداری کرد. در این آپدیت جدید، اپل به موارد زیادی از جمله صفحه نمایش خانگی، نوتیفیکیشنها و مراکز کنترل، لمس سه بعدی، Siri و بهبود اپلیکیشنهای پیشفرض iOS پرداخته است.
در ابتدا از صفحه خانه شروع میکنیم. همه اپلیکیشنها آنجا هستند و میتوانید آنها را گروهبندی کرده و در پوشهای که قبلا ایجاد کردهاید بریزید. هیچ ویجتی در این صفحه وجود ندارد.
صفحه جدیدی که به صفحهی اصلی اضافه شده Today است. این صفحه از ویجتهای متنوعی پشتیبانی میکند – مانند سرچ اسپاتلایت.
دومین بخش کنترل سنتر است. با لمس پایین صفحه و کشیدن آن به بالا شاهد تاگلها و میانبرهای سریع خواهید بود. همچنین در این حالت نیز میتوانید با کشیدن به سمت راست یا چپ به کنترل موزیک و منوی HomeKit دسترسی داشته باشید.
و اما قسمت تنظیمات – تمامی تنظیمات را میتوان در این قسمت یافت. تنظیمات این گوشی به صورت خیلی خوب سازماندهی نشده است. به طوری که دارای چند ناسازگاری است. اما با این احوال گوشی کار خودش را به خوبی انجام میدهد.
اگر بخواهید کمی از اصل مطلب دور شویم و جزییات این نسخه از iOS را روی آیفون 7 دقیقتر بررسی کنیم، با ما در ادامه نقد و بررسی گوشی اپل iPhone 7 همراه باشید.
اپل قفل صفحه جدیدی را طراحی کرده، ولی با این وجود خیلی شبیه به رابط کاربری قبلی iOS اپل است. با همه این حال ویژگیهای جدیدی به آن اضافه شده که بزرگترین آنها روشن شدن لاکاسکرین حین برداشتن گوشی از زمین است.
یک روش سادهتر برای وارد شدن به دوربین وجود دارد. تنها لازم است که صفحه را به سمت چپ سویپ کنید و چنانچه که به سمت راست سویپ کردید، صفحه ویجت Today پدیدار خواهد شد.
نوتیفیکیشن سنتر با یک طراحی جدید به صورت حباب مانند است. صفحه نوتیفیکیشن شامل تمام نوتیفیکیشنهای اخیر است که با لمس سه بعدی میتوانید آنها را مشاهده کنید و همچنین گزینههای دیگری را نیز که اخیرا ایجاد شدهاند را ببینید. یک اعلان ممکن است تا حد یک صفحه باشد و شامل محتوا و تصویر و فیلم باشد. بعنوان مثال زمانی که iMessage در میان نوتیفیکیشنها ظاهر شد، پیامهای آن نشان داده نمیشوند، ولی زمانی که آن نوتیفیکیشن را باز کنید تمام پیامهایی که به شکل چت رد و بدل شدهاند را میتوانید ببینید.
همانطور که گفتیم کنترل سنتر که به شکل حبابی طراحی شده است، شامل سه قسمت شده که یکی همراه تاگلهاست و یکی نیز همراه کنترلهای صوتی است. سومین تب میانبرهایی با اپلیکیشنهای خانگی ایجاد میکند.
متاسفانه قسمت کنترل سنتر کمی بیروح بوده و پر از عملیاتهای غیر لازم و بدون تغییرات بوسیله کاربر است.
بیایید کمی در مورد صفحه Today (امروز) صحبت کنیم، چرا که در موارد زیادی بدان اشاره کردیم. این صفحه شبیه صفحه خانه است، شامل تعداد زیادی از ویجتهاست و شما میتوانید هر یک را انتخاب کنید. همیشه در بالا Spotlight search قرار دارد و سپس شما میتوانید آب و هوا، تقویم، پیشنهاد دهنده اپلیکیشن Siri و هرگونه ویجتهایی که اپلیکیشنها ارایه میدهند را انتخاب کنید. صفحه ‘امروز’ ساعتی همانند ویجتها دارد. ویجتها در نسخه iOS 10 بروزرسانی شده و بیشتر شبیه نوتیفیکیشنها شدهاند. ویجتها در دو اندازه پشتیبانی میشوند، حالت پیشفرض فشرده و دیگری سایز گسترش یافته که با لمس گزینه Show More فعال میشود. حذف و اضافه کردن ویجت به مانند نسخههای قبلی iOS است و صفحه Add Widgets تمام ویجتهای موجود گوشی را نمایش خواهد داد.
قابلیت لمس سه بعدی در سیستم عامل iOS 10 بسیار پرکاربرد شده است. در ابتدا این قابلیت زیاد جدی گرفته نمیشد، اما بیشتر شدن قابلیتها و مزایای آن عاملی شد که با هر بروز رسانی بهتر شود.
هنگامی که با اپلیکیشنهای مختلفی کار میکنید میتوانید از لمس سه بعدی استفاده کنید تا طعم واقعی سرعت را بچشید. اما اپل در حال حاضر عملیاتهای سریع و اپلیکیشنهای سیستمی را با نشان دادن ردیفی از اپلیکیشنهای برگزیده، مخاطبین سریع، موزیکهای اخیر و دیگر اپلیکیشنهای خاص توسعه داده است. شما میتوانید با لمس 3D روی فولدری اسم آن را تغییر دهید و اپلیکیشنهای داخل آن را که نوتیفیکیشن دارند را ببینید.
نمایش عکسها، وب لینکها، پیامها، ایمیلها و یادداشتها بصورت پاپآپ میسر است. همچنین Siri نیز بروزرسانی شده است.
شما میتوانید بعضی از اپلیکیشنهای خود اپل را نیز حذف کنید. طبیعتا تمام اپلیکیشنها را نمیتوان حذف کرد، اما در حالت کلی میتوان گفت که اپلیکیشنهایی که قابل حذف هستند بیشتر از غیر قابل حذفها هستند. برنامههای غیر قابل حذف عبارتند از Phone ،Safari ،App-Store ،Clock ،Messages ،Photos ،Camera ،Settings ،Wallet ،Find-my-iPhone ،Health و بقیه قابل حذف هستند. چنانچه که اگر بعد از حذف کردن اپلیکیشنی، بخواهید که دوباره آنرا نصب کنید، کافیست که به اپ استور بروید و در آنجا برنامه مورد نظر را جستوجو کنید.
اپل در این گوشی روی رابط کاربری بیشتر تاکید داشته است. در نتیجه رابط کاربری آن دارای ویژگیهای جدید و کافیست که باعث افزایش ورزیدگی کاربر بدون هیچ گونه پیچیدگی میشود. ممکن است با بعضی از آنها اصلا کار نکنید، اما بعد از مدتی کار با iOS تجربه کافی را بدست خواهید آورد و در آن لحظه لذت کار کردن با آن را خواهید چشید. درخواست از Siri برای انجام دادن کاری به جای خودتان لذت استفاده از iPhone 7 را دو چندان میکند و آن موقع است که بابت خرید گوشی راضی خواهید بود.
بنچمارک گوشی آیفون 7
طبق سنت اپل، معرفی گوشی جدید با تراشه جدید همراه شده است. اپل در ساخت آیفون 7 و نسخه پلاس آن از چیپ A10 Fusion که از نسل جدید چیپهای این کمپانی بهشمار میرود استفاده کرده است. برای اولین بار در ساخت محصولات اپل، CPU چهار هستهای استفاده شده که دو هسته آن در بالاترین عملکرد با کلاک 2.34GHz کار میکند و دو هسته دیگر آن مصرف بهینهای دارند. دو هستهای که کلاک بالاتری دارند 40% سریعتر از چیپ A9 و دو برابر سریعتر از A8 میباشند. دو هسته دیگر که عملکرد بهینهای دارند، تنها نیازمند 20% از شارژ مورد نیاز چیپهای دیگر هستند.
پردازنده گرافیک iPhone 7 دارای 6 هسته پردازشی بوده و 50% سریعتر از کارت گرافیک A9 است و تنها نیازمند 66% از شارژ مصرفی پردازنده گرافیکی A9 است.
گوشی اپل آیفون 7 مجهز به 2 گیگابایت حافظه رم است. در حالی که iPhone 7 Plus با 3 گیگابایت حافظه رم طراحی شده است.
هستههای CPU گوشی iPhone 7 قدرتمندترین پردازندههای فعلی دنیای اسمارتفونها هستند و با سرعت کلاک 2.34GHZ کار میکنند که از این لحاظ نیز بهترین هستند و تا بهحال بهترین عملکردها را در اکثر بنچمارکها ثبت کردهاند.
دوربین گوشی اپل iPhone 7
ویژگیهای دوربین 12MP گوشی iPhone 7 بروز رسانی شدهاند و دریچه دیافراگم آن با f/1.8 بازتر شده و موجب شده که 50% نور بیشتر به لنز برسد، از لنز 6 المنتی استفاده شده و برای اولین بار شاهد بکارگیری از سیستم لرزشگیر اپتیکال تصویر در محصولات اپل هستیم.
ظاهرا سرعت شاتر دوربین 60% سریعتر شده و طبق امتیازات مختلف به این دوربین، 30% کارایی آن نسبت به سیستمهای قبلی بیشتر شده است. همچنین حالت Apple-made بهبود یافته است و فلاش Quad-LED-True-Tone نسبت به فلش دوگانه آیفون 6s درخشانتر شده است.
دوربین سلفی این گوشی کلا تغییر کرده و با توجه به استفاده از سنسور 7MP پیشرفت قابل توجهی کرده است.
برای گرفتن تصاویر سلفی در محیطهای تاریک، نمایشگر رتینای آیفون 7 همانند یک فلش عمل میکند.
Live Photos نیز هم مثل سابق بکار برده شده است. اگر از این ویژگی استفاده کنید، گوشی ویدیوهای کوتاه سه ثانیهای بطور خودکار خواهد گرفت.
رابط کاربری دوربین گوشی تفاوتی نکرده است. اگر گزینه فوکوس را لمس کنید گوشی برایتان یک اسلایدری که با آن برخی تنظیمات روشنایی محیط را انجام خواهید داد را نمایش میدهد.
میتوان بهراحتی گفت که دوربین iPhone 7 خیلی سریع است. برای بارگذاری و ذخیره کردن یا حتی عکسبرداری به صورت پیوسته هیچگونه مکث و توقفی نخواهید داشت.
همه تنظیمات و حالات عکسبرداری بصورت منطقی طرحریزی شدهاند، ولی تنظیمات تغییر وضعیت از فیلمبرداری 1080p به 4K حذف شده و بهجای دسترس بودن آن در رابط کاربری دوربین، آن را در میان تنظیمات پیچیده گوشی جای دادهاند.
الگوریتمهای پردازش تصویر تغییری نکردهاند و همچنان جزو بهترین سیستمهای پردازش تصویر در دنیای گوشیهای هوشمند هستند.
حالت HDR دامنه دینامیکی دوربین آیفون 7 را گسترش داده است. به طرز قابل توجهی عکسهایی که با حالت HDR گرفته میشوند کمی پر سایهتر از تصاویر بدون HDR هستند، اما چه عکسهایی که با HDR گرفته میشوند و چه بدون HDR، جزییات تصاویر بالایی دارند.
با دوربین این گوشی میتوانید عکس پانورامای 180 درجهای بگیرید. این عکسها ممکن است دارای رزولوشن 15,000× 4,000 پیکسلی یا 60MP باشند.
دوربین آیفون 7 توانایی ضبط ویدیو با کیفیت 2160p با سرعت 30 فریم بر ثانیه را دارد و علاوه بر آن با کیفیت 1080p با سرعتهای 30fps و 60fps فیلمرداری میکند. همچنین توانایی فیلمبرداری آهسته با کیفیت 1080p با 120fps و 720p با 240fps را نیز دارد.
رابط کاربری فیلمبرداری بسیار ساده بوده و بجز تنظیمات فلش چیز دیگری وجود ندارد. تغییرات رزولوشن در منوی تنظیمات قرار دارد و هیچ میانبری در صفحه فیلمبرداری ندارد.
ویدیوهای 4K با نرخ بیت 47Mbps ضبط میشوند و صدا با فرمت AAC و تک کاناله با نرخ بیت 85Kbps ضبط میشود.
همانند حالت عکاسی در مقایسه با 6S، آیفون 7 به لطف دریچه دیافراگم گشادهتر در محیطهای کم نور ویدیوهای با کیفیتتری ضبط میکند.
سخن پایانی
اپل عاشق جنجال است و خودش تحریک به جنجال میکند و از آن بهره میبرد. به ندرت پیش میآید که یک برند از سر و صدا و هیجان خوشش نیاید و همچنین خیلی کم دیده شده است که مردم برای خرید گوشی موبایل صف کشیده باشند. اینها بخشی از ترفندهای بازاریابی است که همواره اپل از آنها استفاده میکند. iPhone 7 شاید جنجالیترین گوشی اپل تاکنون باشد و از دید خودشان این به نفعشان است.
اسپیکرها استریو هستند، ولی هنگام فیلمبرداری صدا استریو ضبط نمیشود، اما کیفیت ویدیوی آن 4K است. بهجای پورت استاندارد USB-C پورت Lightning استفاده شده و نه شاهد شارژر بیسیم هستیم و نه شارژر سریع. پشتیبانی از NFC هم مناسب نیست. جک صوتی و دکمه خانه حذف شده و طراحی، اندازه نمایشگر و رزولوشن تفاوتی نکرده است.
اما همانگونه که در بخشهای قبلی نیز مشاهده کردیم، گوشی اپل آیفون 7 امتیازهای زیاد و ویژهای دارد تا برای خریدن این گوشی شما را به چالش بکشد. همانطور که در قسمت بنچمارک اشاره شد و نتایج مقایسه آن را با بهترین گوشیهای دنیا نشان دادیم، باید قبول کنیم که آیفون 7 جزو لیست 3 تایی بهترین گوشیهای هوشمند است.
نظرات کاربران درباره "بررسی تخصصی گوشی اپل آیفون 7"
قیمت این گوشی در حالدحاضر چقدر میباشد؟؟
عالی بود !!!