نقد و بررسی گوشی Nokia 6.1 Plus

نقد و بررسی گوشی Nokia 6.1 Plus

بازگشت نوکیا به بازار گوشی های هوشمند با سیستم عامل اندروید، هر چند نوکیا را به روزهای بسیار خوش این شرکت در سال های نه چندان دور، نزدیک نکرده است، اما مسیری جدید و رو به جلو را برای این شرکت به ارمغان آورده است. نوکیا در حال حاضر با طراحی و عرضه گوشی های نوستالژیک و هوشمند جدید خود، به طور پیوسته در حال پیشرفت و رسیدن به اهداف کوتاه مدت خود می باشد.

جدیدترین گوشی هوشمندی که از جانب نوکیا تا به امروز معرفی و به بازار عرضه شده است، گوشی نوکیا 6.1 پلاس یا همان Nokia X6 می باشد.

نقد و بررسی گوشی Nokia 6.1 Plus

نوکیا 6.1 پلاس یا همان X6 هر چند که شباهت اسمی بسیار زیادی به گوشی نوکیا 6.1 یا همان گوشی Nokia 6 2018 دارد، به هیچ عنوان گوشی همراهی با مشخصات سخت افزاری و نرم افزاری مشابه یا طراحی شبیه به گوشی نوکیا 6.1 نمی باشد. X6 یک گوشی هوشمند کاملا متفاوت می باشد. گوشی همراهی که حس استفاده از یک گوشی بسیار جدید و قدرتمند را به کاربر منتقل می کند هر چند که فقط چند ماه پس از نوکیا 6.1 رونمایی و به بازار عرضه شده است.

بله، X6 یک گوشی بسیار زیبا می باشد. از بریدگی صفحه نمایش چه خوشتان بیاید و چه نیاید، این مشخصه به یکی از ویژگی های اصلی گوشی های بالارده و جدید تبدیل شده است که در گوشی نوکیا X6 نیز حاضر می باشد. البته به نظر می رسد که نوکیا با مجهز کردن صفحه نمایش X6 به بریدگی یا ناچ صفحه نمایش، قصد دارد تا گوشی های میان رده خود را نیز با این مشخصه عرضه نماید. کاری که احتمالا در بیشتر مطرح شدن برند نوکیا در بازار، تاثیر مثبتی خواهد داشت.

نقد و بررسی گوشی Nokia 6.1 Plus

با بررسی مشخصات سخت افزاری و نرم افزاری این گوشی، می توان دو نظر مختلف در مورد آن ارایه کرد. به عقیده عده ای از کاربران، نوکیا X6 می تواند یک گوشی میان رده با مشخصاتی معمولی در نظر گرفته شود در حالی که به عقیده گروهی دیگر، X6 یک گوشی میان رده قدرتمند با مشخصاتی منطقی و خوب، به حساب می رود. برای مثال چیپست Snapdragon 636 و حافظه رم 4 گیگابایتی مشخصاتی خوب محسوب می شوند. طراحی زیبا و دوربین اصلی دوگانه در کنار سیستم عامل Android One که به معنای عملکرد سریع و روان تر رابط کاربری و همچنین دریافت به روز رسانی های بیشتر از طرف گوگل می باشد نیز دیگر ویژگی های جلب توجه کننده نوکیا X6 محسوب می شوند.

در حالت کلی می توان گفت که موارد زیادی در X6 وجود دارند که می توانند نظر کاربر را به سمت این میان رده نوکیا جلب نمایند. مواردی که در ادامه به نقد هر یک از آن ها خواهیم پرداخت.

جعبه گشایی:

نوکیا برای میان رده جدید خود بسته بسیار ساده و کم هزینه ای را در نظر گرفته است. گوشی، شارژر 10W و کابل USB Type-C، مواردی می باشند که در بسته گوشی X6 قرار داده شده اند. همراه بودن یک قاب محافظ یا حداقل یک هندزفری می توانست باعث کاربر پسند تر شدن بسته این گوشی شده و افراد بیشتری را به خرید گوشی نوکیا X6 ترغیب نماید اما بسته نوکیا، بسیار ساده می باشد. نکته دیگر این که علی رغم پشتیبانی X6 از فناوری شارژ سریع، شارژر عرضه شده در بسته این گوشی، از فناوری شارژ سریع پشتیبانی نمی کند و کاربر برای بهره مندی از مزایای شارژ سریع، باید یک شارژر پشتیبانی کننده از این قابلیت را نیز به طور جداگانه تهیه نماید.

طراحی:

نوکیا X6 به عنوان یک گوشی هوشمند که در سال 2018 میلادی عرضه می شود، از ابعاد بسیار مناسبی بهره می برد. در واقع می توان ادعا کرد که X6 یکی از گوشی های بسیار خوش دست موجود در بازار می باشد که در دست گرفتن آن به سادگی ممکن بوده و حس بسیار خوبی را نیز به کاربر منتقل می نماید.

نقد و بررسی گوشی Nokia 6.1 Plus

یکی از موارد بسیار مهم در طراحی گوشی های هوشمند که برای اکثر کاربران نیز از اهمیت بالایی برخوردار است، مربوط به مقدار فضایی از قسمت جلو گوشی می باشد که به صفحه نمایش اختصاص می یابد. به لطف بریدگی یا ناچ صفحه نمایش، صفحه نمایش گوشی های تمام صفحه از نظر ارتفاع تا لبه بالایی گوشی کشیده می شوند که البته فضای اندکی نیز به دوربین سلفی، اسپیکر و مواردی از این دست تحت عنوان بریدگی صفحه نمایش اختصاص می یابد.

قسمت پایین صفحه نمایش گوشی به اندازه کافی باریک می باشد. لوگو نوکیا تنها مورد حاضر در این قسمت می باشد که البته به نظر می رسد اگر نوکیا این قسمت را بدون لوگو خود طراحی می کرد، ظاهر گوشی یک دست تر و جذاب تر نیز به نظر می رسید.

نقد و بررسی گوشی Nokia 6.1 Plus

در مجموع، با توجه به طراحی زیبا و صفحه نمایش دارای بریدگی گوشی، در دست گرفتن گوشی نوکیا X6، حس در اختیار داشتن یک گوشی بالارده و پرچمدار را به کاربر منتقل می کند.

لبه گوشی از فریم آلومینیومی ساخته شده است که کیفیت بسیار خوبی داشته و در دست گرفتن گوشی را به واسطه جنس خوب خود، به راحتی امکان پذیر می سازد. لبه راست گوشی میزبان دکمه های ولوم و پاور گوشی می باشد که البته بسیار زیبا طراحی شده اند و نوکیا تلاش کرده است که اختلاف سطح لبه و دکمه ها را به حداقل برساند. البته باید به این نکته نیز اشاره کرد که به حداقل رسیدن اختلاف سطح دکمه ها و لبه گوشی، به هیچ وجه منجر به اذیت کاربر در پیدا کردن دکمه مورد نظر خود نمی شود. لبه چپ گوشی نیز میزبان شیاری می باشد که سیم کارت گوشی در آن قرار می گیرد.

نقد و بررسی گوشی Nokia 6.1 Plus

جک 3.5 میلی متری صوتی و یک میکروفون، موارد حاضر در لبه بالای گوشی می باشند در حالی که لبه پایین گوشی میزبان درگاه USB Type-C و اسپیکر قدرتمند گوشی می شود.

نقد و بررسی گوشی Nokia 6.1 Plus

همانند قسمت جلو گوشی، قسمت پشت گوشی نیز توسط محافظ Gorilla Glass 3 محافظت می شود. دوربین اصلی دوگانه نوکیا X6 که به همراه فلش LED و به مانند دکمه های گوشی، اختلاف سطح بسیار کمی با قاب پشتی گوشی دارد، سنسور اثر انگشت قرار گرفته در زیر دوربین، برند نوکیا که به صورت عمودی و مانند دیگر گوشی های نوکیا در میانه قاب پشتی گوشی قرار گرقته است و در نهایت برند Android One، دیگر موارد حاضر در قسمت پشت گوشی می بانشند.

اما در قسمت پشت گوشی، دو مشکل وجود دارد. بدنه شیشه ای گوشی بسیار لیز می باشد و احتمال افتادن گوشی از دستان کاربر را افزایش می دهد. مشکل دوم مربوط به محل قرار گیری سنسور اثر انگشت می باشد که برای یک گوشی هوشمند با چنین ابعادی، بهتر بود کمی بالاتر قرار می گرفت. با در نظر گرفتن دست هایی با ساییز معمولی که اکثر کاربران را نیز شامل می شود، انگشت اشاره کاربر به صورت طبیعی روی فلاش دوربین قرار می گیرد و ضمن کثیف کردن گاه و بی گاه فلاش و لنز دوربین گوشی، منجر به اذیت کاربر هنگام تلاش برای لمس سنسور اثر انگشت نیز می شود. البته پس از گذشت مدت زمان کمی، کاربر به استفاده از گوشی با این شرایط نیز عادت خواهد کرد هر چند که همان طور که اشاره نیز شد، محلی که انگشت اشاره کاربر به صورت طبیعی در آن قرر می گیرد، فلاش دوربین می باشد نه سنسور اثر انگشت.

نقد و بررسی گوشی Nokia 6.1 Plus

نوکیا X6 یک گوشی سبک می باشد. وزن این گوشی به قدری مناسب می باشد که گاهی به کاربر، احساس در دست گرفتن یک گوشی همراه بدون هر گونه سخت افزاری در درون گوشی، دست می دهد. اما این وزن کم گوشی مشکلی نیز با خود به همراه دارد و آن این است که X6 هر چند بسیار زیبا و فوق العاده به نظر می رسد، آن حس فوق العاده ای که هنگام در دست گرفتن یک گوشی فلزی و کمی سنگین تر به کاربر منتقل می شود، هنگام در دست گرفتن X6 به کاربر منتقل نمی شود و دلیل آن نیز شاید این می باشد که کاربران معمولا سنگینی وزن گوشی همراه را به بالارده بودن و قدرتمندتر بودن آن گوشی، نسبت می دهند.

صفحه نمایش:

نوکیا X6 به صفحه نمایشی 5.8 اینچ و از نوع IPS LCD، با نسبت ابعادی 19:9، +FullHD، رزولوشن 2280 × 1080 پیکسل و تراکم پیکسلی 432 پیکسل بر هر اینچ، مجهز شده است. صفحه نمایش گوشی همان طور که به آن اشاره نیز شد، توسط محافظ Gorilla Glass 3 محافظت می شود. کیفیت صفحه نمایش در مجموع بسیار خوب و قابل قبول در کلاس گوشی های میان رده می باشد. زاویه دید صفحه نمایش نیز به لطف بهره مندی از پنل LCD بسیار خوب و کاربر پسند بوده و بریدگی صفحه نمایش نیز حس بسیار خوبی را به کاربر منتقل می کند.

نقد و بررسی گوشی Nokia 6.1 Plus

از جمله مواردی که صفحه نمایش X6 عملکرد چندان خوبی را از خود به نمایش نمی گذارد، روشن بودن کمی زیاد رنگ سفید می باشد که منجر به کمی متمایل به آبی بودن صفحه نمایش نیز می شود. مورد دیگر، روشنایی صفحه نمایش گوشی می باشد. کار با صفحه نمایش X6 در محیط بیرون و زیر نور خورشید به دلیل کمی پایین بودن حداکثر روشنایی صفحه نمایش، کمی سخت می باشد.

اما برای آن دسته از کاربرانی که به بریده شدن محتوای در حال پخش در صفحه نمایش های دارای بریدگی علاقه ای ندارند، نوکیا تنظیماتی را ارایه داده است که قسمت های راست و چپ بریدگی صفحه نمایش، فقط ساعت، باتری و اعلان ها را نمایش داده و محتوای برنامه های در حال اجرا را نمایش ندهند.

نقد و بررسی گوشی Nokia 6.1 Plus

باتری:

نوکیا X6 به یک باتری 3060 میلی آمپر ساعت مجهز می باشد که در نگاه اول و در مقایسه با ظرفیت باتری های امروزی، ضعیف به نظر می رسد. اما با در نظر گرفتن اندازه صفحه نمایش و چیپست نه چندان قدرتمند به کار رفته در این گوشی، عملکرد باتری گوشی را نیز می توان خوب و قابل قبول ارزیابی کرد.

در استفاده معمولی از گوشی و با یک بار شارژ کردن کامل باتری، باتری X6 توانایی یک روز روشن نگه داشتن گوشی را دارد اما اگر از کاربران سنگین یا به عبارتی Heavy Users می باشید، احتمالا باید گوشی خود را دو بار در روز شارژ نمایید. نوکیا X6 خوش بختانه از فناوری شارژ سریع نیز پشتیبانی می کند که توانایی شارژ کامل گوشی از 0 درصد را در مدت 2 ساعت دارا می باشد. اما متاسفانه همان طور که در ابتدا نیز اشاره شد، شارژر ارایه شده همراه با گوشی از فناوری شارژ سریع پشتیبانی نکرده و کاربر در صورت نیاز، باید آن را به صورت جداگانه تهیه نماید.

نقد و بررسی گوشی Nokia 6.1 Plus

در قسمت تنظیمات مربوط به باتری گوشی، نوکیا قابلیتی را قرار داده است که به صورت پیش فرض غیر فعال می باشد. فعال کردن این قابلیت منجر به محدود کردن فعالیت برنامه های در حال اجرا در پشت پرده گوشی می شود که البته نکته منفی در مورد آن نیز، احتمال عدم دریافت نوتیفیکیشن های برخی برنامه ها می باشد. فعال کردن این قابلیت برای تمام برنامه های نصب شده روی گوشی یا برای برخی از آن ها و به انتخاب کاربر، ممکن می باشد.

مورد منفی در ارتباط با تنظیمات باتری گوشی، مربوط به عدم نمایش درصد باقی مانده از شارژ باتری در نوار اعلان می باشد. کاربر برای پی بردن به درصد شارژ باقی مانده از باتری گوشی، باید قسمت نوتیفیکیشن ها را به پایین کشیده و درصد را ببیند.

نرم افزار:

سیستم عامل پیش فرض گوشی نوکیا X6، سیستم عامل Android One می باشد. Android One نسخه ای بهینه تر از سیستم عامل Android 8.1 Oreo برای گوشی های میان رده و نه چندان قدرتمند می باشد. مزیت بهره مندی از این سیستم عامل، بالا رفتن سرعت اجرا برنامه ها و خود سیستم عامل در گوشی های میان رده می باشد.

از نظر طراحی و ظاهر سیستم عامل، Android One شباهت بسیار زیادی به اندروید خام که در گوشی های پیکسل و نکسوس گوگل به کار می رفت، دارد. لانچر گوشی شبهات بسیار زیادی به لانچر گوشی های پیکسل بهره مند از سیستم عامل Android Oreo دارد اما رنگ زمینه صفحه App Drawer و همچنین قسمت نوتیفیکیشن ها، بسته به رنگ پس زمینه ای که کاربر انتخاب می کند، می تواند تیره یا روشن باشد.

نقد و بررسی گوشی Nokia 6.1 Plus

برخی برنامه های کاربردی و معروف گوگل، برنامه های نوکیا و چند برنامه از شرکت های دیگر به صورت پیش فرض روی گوشی نصب می باشند. برنامه های گوگل و نوکیا قابل حذف نبوده اما چند برنامه ای که مربوط به گوگل و نوکیا نمی باشند، قابلیت حذف از گوشی را دارند.

منو تنظیمان گوشی نیز مانند دیگر قسمت های رابط کاربری، شباهت بسیار زیادی به اندروید خام دارد به جز منو ژست هایی که اخیرا به این منو اضافه شده اند و شامل گزینه های مانند رد تماس با برگرداندن گوشی، بی صدا شدن گوشی با برداشتن گوشی از روی سطح، انجام گرفتن عملی خاص با کشیدن انگشت به جهت های مختلف روی سنسور اثر انگشت مانند باز شدن نوتیفیکیشن ها، دو بار فشردن پشت سر هم دکمه پاور و اجرا شدن برنامه دوربین و در نهایت روشن شدن صفحه نمایش با برداشتن گوشی از روی سطح، می شود. همچنین در قسمت مربوط به باتری، همان طور که اشاره نیز شد، کاربر می تواند با اعمال تنظیماتی، مانع از اجرا شدن تمامی برنامه ها یا برخی از آن ها در پس زمینه شود و از طریق این کار، بازدهی باتری را بالا ببرد.

نقد و بررسی گوشی Nokia 6.1 Plus

سخت افزار:

نوکیا X6 به چیپست Snapdragon 636 مجهز شده است. چیپستی قدرتمند و اقتصادی در کلاس گوشی های میان رده. اسنپ 636 از پردازنده ای هشت هسته با کلاک 1.8 گیگاهرتز و همپنین پردازنده گرافیکی Adreno 509 تشکیل شده است. حافظه رم و حافظه داخلی گوشی نیز در نسخه های مختلف گوشی می تواند یکی از گزینه های 4 یا 6 گیگابایت برای حافظه رم و 32 یا 64 گیگابایت برای حافظه داخلی باشد. در دنیای واقعی و برای یک گوشی میان رده با قیمتی که برای X6 در نظر گرفته شده است، قدرت پردازشی گوشی را می توان خوب و قابل قبول ارزیابی کرد هر چند که به نظر می رسد نوکیا می توانست عملکرد بهتری در این زمینه نیز داشته باشد.

پردازنده اسنپ 636 برای انجام کارهای روزمره و اجرا برنامه های نه چندان سنگین، گزینه ای بسیار مناسب در میان پردازنده های میان رده محسوب شده و حافظه رم 4 گیگابایتی نیز برای اجرا چندین برنامه به صورت همزمان، کافی به نظر می رسد. عملکرد سخت افزاری گوشی در مجموع و با در نظر گرفتن کلاس میان رده ای که X6 در آن قرار دارد، کاملا خوب و قابل قبول می باشد.

اما عملکرد گوشی نوکیا X6 هنگام اجرا بازی های مختلف نیز به همان شکلی بود که از آن انتظار می رفت. اگر کیفیت بازی هایی که در گوشی اجر می کنید برای شما اهمیت بسیار زیادی دارد، پس نوکیا X6 گزینه مناسبی برای شما نخواهد بود. البته که نصب و اجرا بازی هایی مانند PUBG و Asphalt 9 که بازی هایی سنگین نیز محسوب می شوند در گوشی نوکیا X6 امکان پذیر می باشد اما باید هنگام اجرا چنین بازی های سنگینی، کاربر تنظیمات گرافیکی مربوط به بازی را در پایین ترین سطح ممکن قرار دهد. اما اگر کیفیت اجرا بازی برای شما اهمیتی نداشته و صرفا به اجرا بازی های سنگین و رقابت با دوستان خود راضی می باشید، پس در چنین شرایطی، نوکیا X6 یکی از بهترین و به صرفه ترین گزینه های ممکن برای شما خواهد بود.

دوربین:

نوکیا X6 به یک دوربین اصلی دوگانه مجهز می باشد. دوربین اصلی نوکیا X6 از یک دوربین 16 مگاپیکسل که پشت لنزی با دریچه دیافراگم f/2.0 قرار گرفته و یک دوربین 5 مگاپیکسل که پشت لنزی با دریچه دیافراگم f/2.4 قرار گرفته، تشکیل شده است. دوربین سلفی گوشی نیز یک دوربین 16 مگاپیکسل می باشد که پشت لنزی با دریچه دیافراگم f/2.0 قرار گرفته است.

کیفیت بالای دوربین همواره یکی از ویژگی های منحصر بفرد گوشی های نوکیا در گذشته بوده است و در حال حاضر نیز هر چند که وضعیت نوکیا بسیار متفاوت با آن زمان می باشد، کیفیت دوربین باز هم یکی از موارد بسیار با اهمیت در نزد نوکیا به حساب می رود.

ابتدا به بررسی رابط کاربری برنامه دوربین این گوشی خواهیم پرداخت. نوکیا برای دوربین خود، رابط کاربری بسیار ساده ای را در نظر گرفته است. حالت دستی یا همان حالت حرفه ای که کاربر می تواند تنظیمات دلخواه خود را در آن اعمال نماید، قابلیت های شخصی سازی زیادی را که بسیاری از گوشی ها در اختیار کاربران خود می گذارند، ندارد. ISO، وایت بالانس، تنظیمات پیشرفته مربوط به فوکوس و سرعت شاتر مواردی می باشند که کاربر حتی در حالت حرفه ای یا دستی نیز نمی تواند آن ها را شخصی سازی نماید.

نقد و بررسی گوشی Nokia 6.1 Plus

در رابط کاربری برنامه دوربین گوشی، آیکیونی وجود دارد که قابلیت ثبت تصویر توسط دوربین اصلی و دوربین سلفی گوشی را به صورت همزمان ممکن می سازد. در این حالت، دو تصویر توسط هر یک از دوربین های اصلی و سلفی گوشی ثبت شده و این دو تصویر در کنار یکدیگر، تشکیل یک تصویر واحد با کیفیت کمی پایین تر را می دهند. آیکون هایی مرتبط با فعال یا غیر فعال کردن حالت های Beautification، پانوراما، پرتره و Animoji نیز در رابط کاربری برنامه دوربین گوشی نوکیا حاضر می باشند.

در حالت فیلم برداری، کاربر می تواند از طریق برنامه دوربین و به صورت مستقیم، ویدیوهای ثبت شده خود را در یوتیوب یا فیس بوک به اشتراک بگذارد. امکان ثبت ویدیوهای 4K یا ویدیوهای اسلوموشن با سرعت 120 فریم بر ثانیه و کیفیت 480 پیکسل نیز به کمک دوربین X6، امکان پذیر می باشد.

کیفیت تصاویر:

در تصاویری که در شرایط نوری مناسب و توسط دوربین نوکیا X6 ثبت شده اند، دو مورد بیش از موارد دیگر، جلب توجه می کنند. رنگ های بسیار نزدیک به واقعیت و عالی و همچنین وایت بالانس بسیار خوب. این دو مورد که نقش مهمی در بالا بودن کیفیت تصاویر دارند، منجر به طبیعی و نزدیک به واقعیت به نظر رسیدن تصاویر ثبت شده نیز می شوند. سطح جزئیات نیز در تصاویر ثبت شده با X6 بسیار خوب و بالا بوده و نویز تصاویر پایین می باشد. تصاویر ثبت شده با دوربین X6 در شرایط نوری مناسب، در مجموع از کیفیت بسیار خوبی بهره می برند به طوری که می توان ادعا کرد، دوربین نوکیا X6 یکی از بهترین عملکرد ها را در کلاس گوشی های هم رده با خود به نمایش می گذارد.

نقد و بررسی گوشی Nokia 6.1 Plus

کیفیت تصاویر ثبت شده با دوربین گوشی نوکیا هر چند بسیار خوب می باشد، اما باید به وجود کمی نویز در تصاویر نیز اشاره کرد که حتی در شرایط نوری خوب نیز قابل مشاهده می باشند. محدوده دینامیکی دیگر نقطه ضعف دوربین گوشی می باشد که به نظر می رسد X6 توانایی تنطیم آن را به بهترین شکل ممکن، ندارد. اما بر خلاف این دو مورد، HDR عملکرد بسیار خوبی از خود به نمایش می گذارد. در بیشتر مواقع، فعال بودن HDR منجر به نمایش داده شدن جزئیات بیشتری از تصویر شده و ظاهر متعادل تری نیز به تصویر می بخشد.

نقد و بررسی گوشی Nokia 6.1 Plus

ثبت تصاویر در شرایط نوری ضعیف و یا هنگام شب از نقاط قوت دوربین X6 محسوب نمی شود. هر چند تصاویر ثبت شده در چنین شرایطی نیز از کیفیت خوبی بهره می برند اما نویز و ملایمت تصاویر در چنین حالتی بالا می باشد.

نقد و بررسی گوشی Nokia 6.1 Plus

ثبت تصاویر پرتره یا بوکه نیز در X6 ممکن می باشد که نتیجه آن بسیار خوب و قابل قبول بوده و تصاویر نیز از کیفیت مناسبی بهره می برند.

نقد و بررسی گوشی Nokia 6.1 Plus

جمع بندی:

گوشی نوکیا X6 در کلاسی قرار دارد که گوشی های بسیار زیادی در آن حضور داشته و توانایی رقابت با این گوشی را دارند. برای مثال گوشی Mi A2 و گوشی Mi A2 Lite شیائومی، نزدیک ترین رقبای نوکیا X6 محسوب می شوند. هر دو گوشی شیائومی مجهز به سیستم عامل Android One می باشند. X6 گوشی Mi A2 Lite را با داشتن چیپستی قدرتمند تر و دوربینی با کیفیت تر شکست می دهد در حالی که ظرفیت باتری Mi A2 Lite نیز بیشتر می باشد. در همین حال، Mi A2 دارای چیپستی قدرتمند تر، دوربینی با کیفیت تر و باتری ضعیف تری در مقایسه با X6 می باشد. در نتیجه میان رده نوکیا در مقایسه با دو میان رده شیائومی، در جایگاهی بین این دو گوشی شیائومی قرار می گیرد.

پس از این دو گوشی، نوبت به گوشی Redmi Note 5 Pro شیائومی که گوشی بسیار محبوب و پرطرفداری نیز می باشد، می رسد که با داشتن چیپستی مشابه چیپست به کار رفته در گوشی نوکیا و باتری با ظرفیت بیشتر، دیگر رقیب جدی نوکیا X6 محسوب می شود. گوشی ZenFone Max Pro M1 ایسوس دیگر رقیب جدی میان رده نوکیا می باشد که از چیپست و مشخصات سخت افزاری مشابهی بهره برده اما مجهز به باتری بسیار قدرتمند 5000 میلی آمپر ساعت می باشد.

در نتیجه می توان ادعا کرد که از میان گوشی های نام برده شده، هیچ یک برنده مطلق نمی باشند. تمامی گوشی های نام برده شده، گوشی هایی میان رده می باشند که هر یک در مقایسه با سایر گزینه ها، در زمینه خاصی بهترین می باشند. پس در نهایت این کاربر می باشد که باید با در نظر گرفتن نیاز اصلی خود مانند باتری، صفحه نمایش یا قدرت پردازشی، یکی از این میان رده ها را برای خود انتخاب نماید.

نوکیا X6 همان طور که اشاره نیز شد، هر چند در کلاسی عرضه شده است که بهترین بودن در آن به راحتی امکان پذیر نمی باشد، اما توانسته است جایگاهی خوب و قابل قبول را برای خود دست و پا کند. میان رده نوکیا مطمئنا بهترین گزینه ممکن در مقایسه با گوشی های میان رده دیگر نمی باشد. صفحه نمایش، و باتری مواردی می باشند که نوکیا می توانست عملکرد بهتری در آن ها داشته باشد. اما چیزی که غیر قابل انکار است، این است که گوشی نوکیا X6 در مجموع یک گوشی هوشمند قدرتمند می باشد. یکی از ویژگی های برجسته میان رده نوکیا، طراحی بسیار خوب و زیبای گوشی می باشد که در عین زیبایی، بسیار خوش دست نیز می باشد. دومین برتری نوکیا X6 در مقایسه با هم رده های خود، دوربین بسیار با کیفیت این گوشی در کلاس گوشی های میان رده می باشد. تجربه کار با سیستم عامل Android One نیز ویژگی جذاب دیگر این گوشی در مقایسه با میان رده هایی که این ویژگی را با خود به همراه ندارند، برای بسیاری از کاربران به حساب می رود.

نقد و بررسی گوشی Nokia 6.1 Plus

در مجموع، نوکیا X6 یک گوشی بسیار جلب توجه کننده می باشد که می تواند پیشنهاد بسیار خوبی برای تعداد بسیار زیادی از علاقه مندان به گوشی های میان رده، محسوب شود. نوکیا X6 به تنهایی توانایی بازگرداندن نوکیا به روزهای خوب گذشته را ندارد اما بدون شک نوکیا اگر به همین روند خود ادامه دهد، مطمئنا روز های خوبی در انتظار این برند قدیمی و محبوب خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران درباره "نقد و بررسی گوشی Nokia 6.1 Plus"

  1. من این گوشی رو پارسال خریدم و تو این یک سال تقریبا 4 بار تعمیرش کردم یک بار باتریش خراب شد و سه بار هم سوکت شارژشو عوض کردم که یه بارش کلا قطعه رو عوض کرد خیلی بی کیفیته و زوود باتریش خالی میشه طوری که همیشه گوشیم به شارژه پاور بانک همرامه اصلا راضی نیستم