سال 2016 با اتفاقات جالبی برای دنیای گوشیهای هوشمند آغاز شد. گوشیهای پرچمدار زیادی معرفی و عرضه شدند، میانردههای جدید با شاخصهای جدید رونمایی شدند و شاهد عرضه گوشیهای ارزانقیمت 4G ساپورت زیادی بودیم. اما مهمترین اتفاق را میتوان در رونمایی از چیپست فوقالعاده اسنپدراگون 820 و استفاده از آن در اکثر پرچمداران 2016 توصیف کرد. نکته جالب دیگر اینکه امسال اکثر کمپانیها تمامی سعی خود را کردهاند که پرچمداران خود را با رعایت برآورده کردن اکثر انتظارات کاربران طراحی کنند. برای مثال اچتیسی هم از صفحهنمایش QHD و هم از سنسور اثر انگشت در گوشی HTC 10 استفاده کرده و یا سامسونگ پرچمدارانش را با گواهی IP68 و اسلات microSD روانه بازارهای جهانی کرده است. آغاز به کار خط تولید جدید گوشیهای Xperia X سونی و Galaxy C سامسونگ نیز از دیگر اتفاقات جالب در نیمه اول سال 2016 میباشد. ایسوس هم به تازگی از نسل سوم گوشیهای زنفون در سه نسخه پایه، دلوکس و الترا پردهبرداری کرده است. گوشیهای میانرده زیادی با طراحیهای بدنه فلزی و تجهیز به سنسور اثر انگشت وارد بازار شدهاند که در ادامه نگاهی به خوبهای این دسته نیز خواهیم انداخت، با تبلتفون همراه باشید.
گوشی سامسونگ S7 Edge و Galaxy S7
سامسونگ که توانسته بود در نسل ششم از پرچمداران گوشیهای خود اکثر انتظارات کاربران خود را فراهم کند، در نسل هفتم نیز به خوبی توانسته انتقادات وارده به گوشیهای پرچمدار خود را برطرف کند. بدون هیچ مبالغهای گوشی Galaxy S6 را میتوان بهترین پرچمدار گوشیهای 2015 دانست. با همه این حال انتقادات زیادی بر این گوشی وارد بود. سامسونگ در نسل پنجم پرچمداران خود – Galaxy S5 – به خوبی نشان داده بود که قادر به طراحی گوشیهای بالارده با قابلیت مقاومت در برابر آب و گرد و خاک میباشد. از همین رو حذف ویژگی ضد آب و گرد و غبار بودن در Galaxy S6 برای طرفداران این برند اتفاق خوشایندی محسوب نمیشد. از طرف دیگر چیپست اگزینوس 7420 که شاهکار کرههایها بود و در گوشیهای Galaxy S6 و Note 5 استفاده شده بود، متاسفانه از اسلات microSD پشتیبانی نمیکرد و از همین رو در این دو گوشی شایسته سامسونگ امکان ارتقای حافظه داخلی گوشی ممکن نبود. این دو مورد اشاره شده، اصلیترین انتقادات وارده به S6 بود و همانطور که در جریان هستید خبری از هیچ یک از این دو مساله در نسل هفتم پرچمداران گوشیهای سامسونگ نیست. همانطور که در نقد و بررسی گوشی سامسونگ Galaxy S7 اشاره کردیم، این گوشی به همراه نسخه Edge در برخی بخشها تغییرات مثبتی داشته و برخی دیگر از مشخصات فنی این دو تغییری نسبت به S6 نداشتهاند. صفحهنمایش که در نسخه پایه تغییری نکرده، اما نسخه Edge با افزایش اندازه صفحه همراه شده است. بخش پردازشی در دو نسخه اسنپدراگون 820 و اگزینوس 8890 طراحی شده که طبق بنچمارکهای انجام گرفته شده مدل اسنپ 820 عملکرد بهتری در بخش پردازش گرافیکی داشته است. دوربین یکی دیگر از تغییرات اساسی رخ داده در گلکسی S7 است. استفاده از تکنولوژی Dual-Pixel-Sensor در دوربین این گوشی باعث شده سرعت و دقت فوکوس این دوربین بهبود چشمگیری داشته باشد. با این اوصاف و طبق آمار فروش خوبی که این گوشی داشته است، بدون شک Galaxy S7 را در کنار نسخه Edge اش میتوان در صدر جدول بهترینهای نیمه اول 2016 قرار داد.
گوشی اپل iPhone SE
اپل در عرضه نسل ششم گوشیهای آیفون استانداردهای خود را در ابعاد و اندازه گوشیهایش تغییر داد. بعد از عرضه آیفون 5s، دو گوشی آیفون 6 و 6s در اندازه 4.7 اینچ عرضه شدند که کمی به مزاق علاقهمندان به گوشیهای کوچک آیفون خوشایند نبود. اپل با توجه به علاقه فراوانِ برخی از کاربران به صفحهنمایش کوچک و همچنین محبوبیت طراحی گوشی آیفون 5s، محصولی با ظاهر 5s و تقریبا مشخصات فنی 6s طراحی و تحت نام آیفون SE روانه بازارهای جهانی کرد. شاسی و بدنه این گوشی دقیقا همان چیزی است که در 5s دیده بودیم. علاوه بر طراحی، دو مشخصه دیگر – تکنولوژی سنسور اثر انگشت و دوربین سلفی – این گوشی از 5s به ارث رسیده است. مابقی مشخصات فنی مانند چیپست، دوربین پشتی و حافظه رم دقیقا مواردی است که پیشتر در 6s دیده بودیم. در واقع اپل با عرضه این گوشی توانسته است عنوان بهترین گوشی اندازه کوچک فعلی دنیا را به خود اختصاص دهد. البته همانند انتقادات وارده و همانطور که در نقد و بررسی گوشی Apple iPhone SE به آن پرداختیم، همه چیز هم برای این گوشی فوقالعاده نیست. بدون شک اپل میتوانست بجای دوربین سلفی 1.2MP از سنسور بهتری استفاده کند. مخصوصا اکنون که گوشیهای هوشمند امروزی با دوربینهای سلفی چند مگاپیکسلی عرضه میشوند. سنسور اثر انگشت این گوشی که اشاره کردیم از 5s گرفته شده است، اولین نسل از سنسورهای اثر انگشت اپل بوده و دقت و سرعت لازم برای رقابت با سنسورهای اثر انگشت دیگر گوشیها را ندارد. و در آخر اینکه باتری این گوشی با وجود ارتقای جزیی ظرفیت، هنوز هم طول عمر چندان بالایی ندارد. به هر حال به نظر میرسد قیمت خرید گوشی اپل آیفون SE در کنار طراحی نوستالژیک آن توانسته موفقیتهای زیادی برای اپل به ارمغان بیاورد.
گوشی HTC 10
در کمال تعجب پرچمدار جدید کمپانی تایوانی اچتیسی با حذف برند One همراه بود. اچتیسی در این پرچمدار جدیدش دست به انقلاب بزرگی زده و از هر لحاظ توانسته پرچمداری بسیار شایسته طراحی کند. زبان طراحی این گوشی کلا تغییر کرده و فاصله زیادی با گوشیهای سری وان دارد. طراحی تماما فلزی به همراه لبههای منحنی قاب پشتی و گلس 2.5D از نکات مثبت طراحی این گوشی محسوب میشوند. گوشی موبایل اچتیسی 10 با صفحهنمایش 5.2 اینچی طراحی شده است. این صفحهنمایش دارای رزولوشن QHD و تراکم پیکسلی 565ppi میباشد. لایه گوریلا گلس 4 نیز گزینه در نظر گرفته شده برای محافظت از قسمت جلویی دستگاه میباشد. استفاده از چیپست اسنپدراگون 820 که تنها گزینه معقول برای این پرچمدار تلقی میشد، باعث شده شاهد رقابت متوازنتری بین پرچمداران 2016 باشیم. بخش دوربین نیز با مشخصات جالبی همراه است. سنسور 16 مگاپیکسلی سونی IMX377 با گشایش لنز f/1.8 و سیستم OIS از مشخصات اصلی این دوربین فوقالعاده میباشند. گوشی htc 10 با یک لقب اولین نیز همراه است که مربوط به دوربین سلفی آن میباشد. اولین دوربین سلفی دنیا که مجهز به سیستم OIS شده است. بدین ترتیب سنسور 5MP این دوربین به کمک لرزشگیر اپتیکال تصویر میتواند در تمامی شرایط تصاویر خوبی بگیرد. درگاه microUSB نوع C 1.0 و سنسور اثر انگشت از دیگر ویژگیهایی است که به مانند دیگر پرچمداران جدید در این گوشی نیز یافت میشود. رابط کاربری اچتیسی به مانند پرچمدارش با تغییرات کلی همراه بوده است. با این اوصاف میتوان بعد از عرضه گوشی HTC One، این محصول جدید اچتیسی را شایستهترین پرچمدار این کمپانی در طی دو سه سال اخیر نامید.
گوشی LG G5
بعد از پروژه نه چندان موفق LG G4 و موفقیت در عرضه پرچمدار جدید این کمپانی – LG V10 – شایعات زیادی درباره توقف خط تولید گوشیهای الجی سری G شنیده میشد. اما با نزدیکتر شدن به نمایشگاه سالانه MWC مشخص شد که کرهایها نه تنها در اندیشه بستن خط تولید پرچمداران سنتی خود نبودهاند، بلکه در صدد ارایه محصولی شگفتانگیز برای جبران عقب افتادگی خود از رقبای دیرینه خود بودهاند. بدون هیچ شکی متفاوتترین و جلب توجه کنندهترین پرچمداری که در شهر بارسلون رونمایی شد، گوشی LG G5 بود. این گوشی که لقب اولین گوشی ماژولار دنیا را با خود به یدک میکشید، با یک اسلات که به مجیک اسلات نیز معروف شد همراه است. الجی در مراسم رونمایی از این گوشی دو افزونه جالب نیز برای این گوشی معرفی کرد که یکی برای بهبود تجربه کاربری در زمینه عکاسی و دیگر در قسمت صوتی طراحی شده بودند. در نقد و بررسی گوشی LG G5 اشاره کردیم که برای استفاده از این ماژولها تنها کافی است که مجیک اسلات را بیرون آورده و افزونه دلخواه خود را وارد دستگاه کرده و گوشی را روشن کنید. طراحی این گوشی از فلز و شیشه بوده و تا حدودی نیز شبیه به هواوی نکسوس 6P میباشد. پنل این گوشی از نوع IPS بوده و با رزولوشن QHD و تراکم پیکسلی 554ppi میتواند کیفیت بینظیری در نمایش تصاویر از خود ارایه کند. اسنپدراگون 820 قلب تپنده این گوشی موبایل میباشد که در ترکیب با حافظه رم 4 گیگابایتی از نوع LPDDR4 میتواند قدرت پردازشی فوقالعادهای را در اختیار دستگاه قرار دهد. دوربین پشتی این گوشی از دیگر ویژگیهای جالب آن میباشد. دو سنسور 16 و 8 مگاپیکسلی با گشایش لنزهای f/1.8 و f/2.4 گزینههای در نظر گرفته شده برای دوربین پشتی این گوشی هستند که با اولی میتوان عکسهای فوقالعاده با کیفیت و با دومی نیز میتوان تصاویر گستردهتری گرفت. دوربین سلفی نیز از یک سنسور 8MP با گشایش لنز f/2.0 بهره میبرد. تنها نکته ضعفی که برای گوشی الجی جی 5 میتوان تعریف کرد، مربوط به بخش باتری آن میباشد که از یک باتری 2,800mAh استفاده شده است. البته با اضافه کردن افزونههایی میتوان ظرفیت این باتری را ارتقا داد که از مزایای طراحی ماژولار محسوب میشود. در کنار تمامی موارد گفته شده، طراحی ماژولار کم هزینهای برای سازندههای این گوشی نداشته است. قیمت موبایل که یکی از اصلیترین فاکتورهای خرید هر دستگاه میباشد، میتواند به یک نکته ضعف اساسی برای G5 تبدیل شود.
گوشی Huawei P9
پرچمدار هواوی نیز مانند دیگر پرچمداران 2016 با تغییرات اساسی همراه است. این گوشی که برخلاف دیگر گوشیهای مطرح در نمایشگاه MWC رونمایی نشده بود، همانند روال سال گذشته در طی مراسم اختصاصی هواوی در شهر لندن معرفی شد. همواره یکی از شاخصترین ویژگیهای پرچمداران هواوی، استفاده از نسل جدید تراشههای ساخت خود کمپانی میباشد و این مساله در مورد P9 نیز صدق میکند. صفحهنمایش گوشی هواوی P9 از نوع IPS-NEO بوده و در مورد مشخصات آن میتوان به بزرگی 5.2 اینچ، رزولوشن 1080p و تراکم پیکسلی 423ppi اشاره کرد. تراشه کایرین 955 که برای اولین بار در همین گوشی استفاده شده است، دارای چهار هسته قدرتمند Cortex-A72 با کلاک 2.5GHz و چهار هسته Cortex-A53 با کلاک 1.8GHz و پردازنده گرافیکی مالی T880MP4 میباشد. در توان بالای پردازشی این تراشه هیچ شکی نیست و شاید بتوان Kirin 955 را بهترین تراشه تولیدی هواوی نامید که توان رقابت با بهترین تراشههای دنیای اسمارتفونها را دارد، اما متاسفانه توان پردازش گرافیکی – GPU – این تراشه در مقایسه با آدرنو 530 که در اسنپ 820 استفاده شده قابل مقایسه نیست. این گوشی نیز مانند LG G5 با دو دوربین پشتی طراحی شده است. البته ساز و کار سیستم دو دوربینی هواوی P9 با همتای کرهای خود بسیار متفاوت است. این سیستم که با همکاری کمپانی آلمانی Leica طراحی شده، میتواند در بدترین شرایط نوری، بهترین تصاویر را ضبط کند. از زمان تولید گوشی هواوی Ascend Mate 7 که سنسور اثر انگشت در قاب پشتی دستگاه تعبیه شده بود، هواوی برای تمامی دستگاههایی که به سنسور اثر انگشت تجهیزشان کرده است از چنین سیستمی استفاده کرده. ظرفیت باتری گوشی نیز برابر با 3,000mAh است که بی شک برای دستگاه 5.2 اینچی میزان مناسبی میباشد.
گوشی Asus Zenfone 3 Deluxe
موفقیتهایی که گوشی ایسوس زنفون 2 به همراه نسخههای متعدد خود در پی داشت، باعث شده بود که هیجانات زیادی درباره نسل بعدی گوشیهای بالارده ایسوس بوجود آید. گوشی زنفون 3 نیز مانند نسل قبلی خود در چندین نسخه معرفی شد، نسخه پایه، نسخه دلوکس و الترا. در این میان از گوشی زنفون 3 دلوکس که با شماره محصول ZS570KL شناخته شده است، میتوان به عنوان یک پرچمدار شایسته نام برد. این محصول اولین گوشی ایسوس است که با طراحی تماما فلزی همراه شده است. ضخامت دستگاه برابر با 7.5 میلیمتر و وزن آن 170 گرم است. تنها پارامتری که در این گوشی شاید به پای پرچمداران سامسونگ، اچتیسی و الجی نرسد، مربوط به صفحهنمایش دستگاه میشود. در حالی که کمپانیهای ذکر شده پرچمداران خود را با صفحهنمایشهای QHD طراحی میکنند، پرچمدار ایسوس با صفحهنمایش 1080p عرضه میشود. این صفحهنمایش دارای بزرگی 5.7 اینچ بوده و پنل آن از نوع superAMOLED میباشد. چیپست اسنپدراگون 820 میزبان عملیات پردازشی این گوشی میباشد. گوشی موبایل ایسوس زنفون 3 دلوکس در دو نسخه حافظه رم 4 و 6 گیگابایت طراحی شده است و حافظه داخلی نیز در سه نسخه 64، 128 و 256 گیگابایت عرضه میشود. یکی دیگر از اولینهای ایسوس در این محصولش، مربوط به بخش دوربین میشود. دوربین پشتی 23MP این گوشی قادر به فیلمبرداری 4K میباشد. دوربین سلفی نیز از سنسور 8MP بهره میبرد. سنسور اثر انگشت که برای اولین بار در گوشیهای ایسوس استفاده میشود در قاب پشتی گوشی و پایینتر از دوربین تعبیه شده است. درگاه microUSB نوع C 1.0، باتری غیر قابل تعویض 3,000mAh و فناوری شارژ سریع نسل سوم از دیگر مشخصههای قابل توجه این گوشی میباشند. با توجه به اینکه قیمت خرید گوشی ایسوس زنفون 2 به یکی از مهمترین فاکتورهای موفقیت آن تبدیل شده بود، انتظار میرود ایسوس سیاست مشابهی را نیز برای نسل سوم زنفونها در پیش بگیرد.
گوشی Sony Xperia X Performance
کمپانی سونی در اوایل آغاز سال میلادی جدید از خط تولید جدید گوشیهایش به همراه سه محصول از همین خط تولید رونمایی کرد. اما متاسفانه عرضه این گوشیها با تاخیر چند ماهه آغاز شد. گوشی سونی Xperia X Performance که در این میان بالاردهترین گوشی محسوب میشد، در کلاس گوشیهای پرچمدار میباشد. زبان طراحی این گوشی نسبت به طراحی گوشیهای سری Z کاملا متفاوت است. بدنه دستگاه کاملا از فلز بوده و مانند گوشیهای سری M و Z سونی این گوشی نیز با ویژگی ضد آب و گرد و خاک بودن طراحی شده است. صفحهنمایش 5.0 اینچی این گوشی با رزولوشن 1080p همراه بوده و توسط دو لایه گلس ضد خش و چربی گریز پوشانده شده است. جلب توجه کنندهترین ویژگی این گوشی متعلق به بخش پردازشی آن میشود. گوشی سونی اکسپریا ایکس پرفورمنس اولین محصول این کمپانی میباشد که به چیپست اسنپدراگون 820 مجهز شده است. ظرفیت حافظه رم دستگاه نیز برابر با 3 گیگابایت میباشد. سونی در زمینه دوربین این گوشی نیز دست به تغییرات اساسی زده و از سنسورهای جدیدی در این گوشی استفاده کرده است. دو سنسور 23 و 13 مگاپیکسلی تشکیل دهنده بخش دوربین این گوشی هستند. سنسور اثر انگشت نیز به مانند Z5 با دکمه کناری پاور گوشی ادغام شده تا کاربران دسترسی راحتتری به این سنسور داشته باشند. فناوری شارژ سریع نسل دوم، اسپیکرهای استریو، NFC و باتری غیر قابل تعویض 2,700mAh از دیگر مشخصات این گوشی میباشند.
گوشی Huawei Honor 5C
گوشی هواوی هانر 5C یکی از بهترین گوشیهای میانردهای میباشد که در این فاصله 6 ماهه معرفی و عرضه شده است. نسل پیشین این گوشی – Honor 4C – یکی از بهترین گوشیهای اقتصادی در سال گذشته بود که با هزینه بسیار مناسب، بهترین امکانات ممکن را در اختیار کاربران قرار میداد. نسل جدید نیز با بهبودهایی که داشته به نظر میرسد بتواند حتی موفقتر از نسل پیشین خود باشد. بزرگترین ویژگی که در این نسل اضافه شده است، مربوط به سنسور اثر انگشتی میشود که در پایین دوربین پشتی در قاب پشتی گوشی تعبیه شده است. طراحی گوشی Huawei Honor 5C نیز تغییر کرده و از طراحی فلزی استفاده شده است. صفحهنمایش گوشی هواوی Honor 5C از نوع IPS بوده و با بزرگی 5.2 اینچ و رزولوشن FullHD میتواند کیفیت نمایش بسیار مناسبی ارایه کند. در مورد بخش پردازشی همچنان هواوی ترجیه داده از تراشههای ساخت خود استفاده کند. چیپست کایرین 650 که متشکل از 8 هسته Cortex-A53 با کلاکهای 2.0 و 1.7 گیگاهرتز و پردازنده گرافیکی مالی T880MP2 میباشد، عهدهدار عملیات پردازشی این گوشی میباشد. ظرفیت حافظه رم تغییری نداشته و برابر با 2 گیگابایت است. خوشبختانه حافظه داخلی از 8GB در 4C به 16GB در این نسل ارتقا یافته است. بخش دوربین از سنسورهای 13 و 8 مگاپیکسلی تشکیل یافته که برای گوشی موبایلی در این رنج قیمتی گزینههای بسیار مناسبی تلقی میشوند. اندروید پیشنصب شده مارشمالو 6.0، پشتیبانی از باندهای LTE کت 6 و باتری غیر قابل تعویض 3,000mAh از دیگر مشخصات گوشی هواوی هانر 5سی میباشند.
گوشی Huawei P9 Lite
هواوی یکی از بزرگترین تولید کنندهگان گوشیهای میانرده میباشد و در طی چند سال اخیر محصولات بسیار خوبی را در این رده عرضه کرده است. همانند سال گذشته، پرچمدار سری P هواوی با نسخه لایت همراه شده و این نسخه با مشخصات فنی پایینتر در رده گوشیهای میانرده قرار میگیرد. البته بین نسخه اصلی P9 و نسخه لایت نمیتوان وجه تشابهات زیادی پیدا کرد و مشخصات دستگاه بیشتر به دیگر گوشی میانرده و جدید هواوی Honor 5C شباهت دارد. اما با همه این حال برخی از ویژگیها در این نسخه نیز دیده میشوند. طراحی بدنه برخلاف نسخه اصلی از پلاستیک بوده، ضخامت دستگاه برابر با 7.5 میلیمتر و وزن آن 147 گرم میباشد. پنل صفحهنمایش 5.2 اینچی آن از نوع IPS بوده و دارای رزولوشن 1080p و تراکم پیکسلی 424ppi میباشد. قلب تپنده این گوشی تراشه کایرین 650 میباشد که با دارا بودن 8 هسته Cortex-A53 با کلاکهای 2 و 1.7 گیگاهرتز و پردازنده گرافیکی مالی T880MP2 در کنار حافظه رم 2 یا 3 گیگابایتی میتواند قدرت پردازشی خوبی برای این گوشی تامین کند. بخش دوربین گوشی هواوی P9 Lite هیچ سنخیتی با نسخه پایه P9 ندارد. دوربین پشتی فقط از یک سنسور 13MP با گشایش لنز f/2.0 بهره میبرد. برای دوربین سلفی نیز از یک سنسور 8 مگاپیکسلی به همراه یک فلش LED استفاده شده است. سنسور اثر انگشت نیز در وسط قاب پشتی قابل رویت است. ظرفیت باتری نیز برابر با 3,000 میلیآمپر بوده و قابل تعویض بوسیله کاربر نمیباشد. با توجه به قیمت خرید موبایل Huawei P9 Lite میتوان این گوشی را نیز جزو بهترین گوشیهای میانرده و اقتصادی نیمه اول 2016 معرفی کرد.
گوشی LG Stylus 2
کمپانی الجی از نیمه دوم سال 2015 سیاستهای جدیدی در مورد گوشیهای میانرده و ارزانقیمتاش پیش رو گرفته و بیشتر از پیش به این دسته از محصولات خود توجه میکند. خط تولید گوشیهای سری K راهاندازی شدند، از سری X رونمایی شد و نسل دوم گوشی استایلوس نیز روانه بازار شده است. چنانکه از علاقهمندان به خرید موبایل دارای قلم هستید و قصد هزینه زیادی ندارید، بدون شک گوشی الجی Stylus 2 میتواند یکی از بهترین گزینهها باشد. چهارچوب این گوشی از آلومینیوم بوده و بدنه اصلی نیز از پلاستیک میباشد. این گوشی دارای صفحهنمایش 5.7 اینچی با رزولوشن 720p میباشد. طراحی بخش جلویی گوشی کاملا بهینه بوده و نسبت صفحهنمایش به بدنه برابر با 72.6 درصد میباشد. بدون شک تنها ایراد اساسی این گوشی مربوط به بخش پردازشی آن میشود. الجی از تراشه اسنپدراگون 410 استفاده کرده که کمی برای دستگاهی در این رنج قیمتی گزینه نامناسبی محسوب میشود. حافظه داخلی برابر با 16 گیگابایت و حافظه رم نیز در دو نسخه 1.5 و 2 گیگابایتی طراحی شده است. برای دوربین پشتی از یک سنسور 13MP با کیفیت 1080p و برای دوربین سلفی نیز از یک سنسور 8MP با همان کیفیت 1080p بکار گرفته شده است. ظرفیت باتری این گوشی برابر با 3,000mAh و از نوع قابل تعویض توسط کاربر میباشد. روی هم رفته میتوان گوشی الجی استایلوس 2 را گزینه خوبی برای خرید گوشی اقتصادی معرفی کرد، مخصوصا زمانی که به کار با قلم استایلوس علاقهمند باشید و با محدودیت گزینههای اینچنینی روبرو شوید.
در ادامه سال میلادی جاری مطمئنا شاهد معرفی محصولات دیگری نیز از همین کمپانیهای مطرح دنیای اسمارتفونها خواهیم بود. اما باید اعتراف کنیم که بهترین و اصلیترین محصولات هر کمپانی معمولا در نیمه اول هر سال معرفی و روانه بازارهای جهانی میشوند. با همه این حال، گوشیهایی مانند سامسونگ گلکسی نوت 6 و گلکسی C5 و C7، اپل آیفون 7 و 7Plus، الجی V20 و احتمالا پرچمدار بعدی سونی جزو محصولاتی هستند که در نیمه دوم امسال شاهد عرضه آنها خواهیم بود.