معمولاً گوشیهای میانرده از نظر طراحی، در مقایسه با پرچمداران حرف زیادی ندارند ولی این قانون درباره آنر 9 ایکس صدق نمیکند. هوآوی برای طراحی این محصول خود از دوربین سلفی پاپآپ بهره برده تا دیگر لازم نباشد در نمایشگر این دستگاه ناچ یا بریدگی قرار دهد. نتیجه چنین کاری هم تولید یک موبایل تمام صفحه نمایش است.
از آن جایی که ظاهر این گوشی بیش از همه چیز نگاهها را به خود جلب میکند، ابتدا در مورد آن صحبت میکنیم. آنر در این دستگاه یک نمایشگر 6.59 اینچی IPS LCD FullView با رزولوشن 2340*1080 پیکسلی قرار داده که همانطور که گفتیم، هیچ ناچی در آن دیده نمیشود تا از این نظر شاهد یک دستگاه مدرن و بسیار زیبا باشیم. اگرچه این نمایشگر AMOLED نیست ولی در مجموع کیفیت تصاویر زیاد و دقت رنگها بالاست و این موضوع برای یک موبایل میانرده معمولی نقطه قوت به شمار میرود.
در قاب پشتی آنر 9 ایکس یک پوشش شیشهای برآمده به کار رفته که علاوه بر جذابتر کردن این موبایل، ظاهر ارگونومیک آن را نیز بهبود میبخشد. دقیقاً نمیتوانیم بگوییم که جنس فریم به کار رفته چیست ولی نباید برای محصولی با چنین قیمتی، مواد سازنده بیکیفیتی استفاده شده باشد.
بر خلاف رویه بازار که اکثر دستگاهها کمکم از سنسورهای اسکنر اثر انگشت زیر صفحه نمایش بهره میبرند، آنر 9 ایکس به حسگری تجهیز شده که در عقب آن نشسته است. اگرچه به نظر بسیاری از افراد سنسورهای به کار رفته در زیر نمایشگرها را بیشتر میپسندند ولی به خاطر دقت و سرعت کمتر آنها مطمئناً انتخاب اول علاقهمندان به گوشیهای هوشمند همین مواردی هستند که در قاب پشتیبانی جایگیری میکنند. یک نکته جالب در مورد این حسگر آنکه، در صورتی که انگشت خود را روی آن از بالا به پایین بکشید، نوار اعلانات باز خواهد شد.
یک ویژگی دیگر که باید حتماً به آن اشاره کنیم، باتری 4000 میلیآمپر بر ساعت است که با ترکیب یک نمایشگر 1080p دوام بسیار زیادی خواهد داشت و میتوان آن را از طریق پورت USB-C شارژ کرد.
علیرغم مشکلاتی که بین هوآوی و آمریکا وجود دارد، نسخه 9 اندروید که در آنر 9 ایکس به کار رفته توانسته مجوز گوگل را دریافت کند بنابراین تمامی نرمافزارهای این شرکت یعنی پلی استور، یوتیوب، گوگل مپس، جیمیل و . . . در این موبایل نصب شدهاند. دلیل این اتفاق هم آن است که آنر 9 ایکس نمونه پیشرفتهتر مدلهای پیشین خودش میباشد بنابراین تحت حمایت گوگل خواهد بود.
رابط کاربری این محصول آنر نسخه 9.1 پوسته نرمافزاری EMUI و مبتنی بر اندروید 9 پای است که سرعت بسیار بالایی هم دارد.
با مشاهده قاب پشتی، سه لنز 48 مگاپیکسلی اصلی با دریچه دیافراگم f/1.8، 8 مگاپیکسلی اولترا واید با دریچه دیافراگم f/2.4 و 2 مگاپیکسلی تشخیص عمق با دریچه دیافراگم f/2.4 را خواهیم دید. در بالای نمایشگر نیز شاهد حضور دوربین سلفی پاپآپ 16 مگاپیکسلی با دریچه دیافراگم f/2.2 هستیم.
در مجموع رابط کاربری اپلیکیشن دوربین بسیار کارآمد و ساده بوده و کیفیت تصاویری که با این لنزها به ثبت میرسند نیز فوقالعاده بالاست.
در مورد امکانات سختافزاری هم بگوییم که چیپست این گوشی کایرین 710F و پردازنده گرافیکی آن Mali-G51 MP4 میباشد و رم 4 یا 6 با حافظه داخلی 64 یا 128 گیگابایتی وظیفه اجرا و ذخیرهسازی دادههای برنامههای مختلف را بر عهده دارند. به این نکته نیز اشاره کنیم که میتوان با گذاشتن یک مموری کارت میکرو SD، ظرفیت حافظه را به میزان 512 گیگابایت افزایش داد.
به طور کلی آنر 9 ایکس یک گوشی میانرده بسیار زیبا به شمار میآید که با قیمت مناسبی که کمپانی سازنده برایش تعیین کرده، از ارزش خرید بالایی برخوردارست.
حمیدرضا معاونی (مالک تایید شده) –
بسیار گوشی عالی و کم رغیبی هست به دوستان توصیه میکنم نقاط ضعف ش فقط نداشتن فیس ایدی و شارژ سریع هست قیمتهای الان فون واقعا عالیه تشکر از سایت الان فون