خرید هدفون و هندزفری
برای خرید بهترین هندزفری و هدفون به چه اطلاعاتی نیاز دارید؟ پارامترهای برتری یک هندزفری، هدفون یا ایرفون چیست؟
اکثر کمپانیهایی که در زمینه تولید گوشی هوشمند هستند، هندزفری و ایرفون هم عرضه میکنند. این هندزفری ها مشخصات متفاوتی دارند و به همین دلیل مراحل خرید هندزفری و هدفون برای کاربران پیچیدهتر شده است.
برای خرید هدفون نیاز دارید که مشخصات فنی هریک را بدانید. البته برای اینکه مفاهیم لازم در مورد هندفون را متوجه شوید باید اطلاعات کافی در این زمینه داشته باشید. اگر وقت و شرایط مورد نیاز برای مطالعه در مورد مولفههای خرید هندزفری ندارید بهتر است قبل از اقدام به خرید نظرات کاربران دیگر را بسنجید و مطابق با نیازتان خریدتان را انجام بدهید.
انواع هدفون از نظر طراحی و کاربرد
هدفونها با توجه به کابردشان ظاهر متفاوتی هم دارند که مختص استفاده در موقعیت خاصی استفاده میشود.
هندزفری داخل گوشی یا (in-ear)
هندزفری های معمولی که تقریبا همه ما از آن استفاده میکنیم و معمولا همراه گوشیهای همراه ارائه میشود همان هدفون های داخل گوش نامگذاری شدهاند. این هندزفریها در نزدیکترین فاصله با پرده گوش قرار میگیرند و کیفیت صدای بسیار خوبی را در اختیار کاربر قرار میدهند. وزن و ابعاد کوچکی دارند و میتوانید راحت با خودتان حمل کنید.
هدفون روی گوش یا (on-ear)
ابعاد بزرگتری نسب به هندزفری های داخل گوش دارند قسمت لاله گوش را کاملا در برمیگیرند این نوع از هدفونها معمولا برای گیمینگ مورد استفاده قرار میگیرد. انواع و برندهای مختلفی دارد. از معایب این نوع از هدفون این است که صدای پخش شده را روی گوش متمرکز نمیکنند و معمولا صدا به اطراف هم پخش میشود.
انواع هندزفری بلوتوث و بی سیم
در حال حاضر خرید هندزفری بیسیم و بلوتوثی شبیه به خرید گوشی هوشمند شده است و بیشتر کاربران یکی از این هدفونها دارند. ویژگیهای هندزفری بیسیم بسیار جذاب است و همین علت باعث شده که لقب پرفروش ترین هندزفری ها به انواع هدفون بلوتوثی تعلق بگیرد.
ویژگی های هندزفری بی سیم و بلوتوثی
- هندزفری بلوتوثی سیم ندارد. در نتیجه درگیر سیم هندزفری نخواهید بود. حمل بهتری دارد و احتمال خراب شدن سیم هدفون وجود ندارد.
- هدفون بلوتوثی معمولا یک کیس شارژ دارد که به همراه هندزفری ارائه میشود. کوچک و قابل حمل است. اما به دلیل کوچک بودن این وسیله ممکن است آن را گم کنید یا بهراحتی از دستتان بیفتد و آسیب ببیند.
- از آنجایی کی این هندزفری ها توسط برندهای معتبر عرضه میشوند از کیفیت بسیار خوبی هم برخودارند و کیفیت صدای مناسبی را برای مکالمه در اختیارتان قرار میدهند.
- معایب هندزفری بلوتوثی هم شامل اتمام شارژ زودتر، عمر باتری کمتر، تداخل امواج، عدم تطابق با گوشی های قدیمی
پرفروش ترین هدفون و هندزفری های بلوتوثی و بی سیم
برندهای سامسونگ، اپل، شیائومی و هواوی جزو بهترین تولیدکنندگان هندزفری بیسیم قلمداد میشوند.
هدفون بی سیم سامسونگ گلکسی بادز
- هدفون بی سیم سامسونگ گلکسی بادز
- هندزفری بیسیم سامسونگ گلکسی بادز 2
- هدفون بلوتوثی سامسونگ گلکسی بادز پرو
- هندزفری بی سیم سامسونگ گلکسی بادز لایو
- هدفون بی سیم سامسونگ Level U
- هندزفری بیسیم هوآوی Freebuds 3
- هندزفری بی سیم اپل ایرپادز
- هندزفری بیسیم هواوی Huawei Freebuds 4i