باتری گوشی موبایل
از آنجایی که باتری گوشی یک قطعه مصرفی است پس از این که عمر مفید آن به سر رسید کم کم با علایمی شما را از این موضوع باخبر میکند. بهتر است با رعایت نکاتی از کاهش عمر مفید باطری گوشی جلوگیری کنید.
نحوه تشخیص خرابی باتری گوشی
یکی از واضحترین علایم خراب شدن باطری گوشی خاموش شدن یکباره آن است. اگر متوجه شدید که تلفن هوشمندتان از شارژ مثلا ۶۰ درصد یکدفعه به ۳۰ درصد رسید و در ادامه باعث خاموش شدن گوشی موبایل شدن یکی از علامت های خرابی باتری موبایل تان است.
باد کردن باتری گوشی نیز یکی دیگر از علایم است، توجه داشته باشید که اگر سریعا باتری موبایل را تعویض نکنید ممکن است در اثر انفجار باطری گوشی به نمایشگر و بدنه آن هم آسیب برسد.
نصب و اجرای برنامه و بازیهای سنگین روی گوشی موبایل باعث داغ کردن دستگاه میشود. خارج از این قضیه اگر فهمیدید که دمای گوشی نسبت به قبل بیشتر شده و این اتفاق بارها رخ میدهد یعنی اینکه باطری گوشی خراب است و باید تعویض کنید.
در صورتی که فقط در حالت اتصال به شارژر میتوانید از گوشی استفاده کنید، علامت دیگر خراب شدن باتری گوشی است.
چگونه عمر باتری گوشی را افزایش بدهیم؟
بعد اینکه باطری موبایل از کار افتاد چارهای به جز خرید باتری گوشی جدید ندارید. با چند روش ساده میتوانید منجر به افزایش عمر باتری گوشی موبایلتان شوید.
از شارژ کردن شبانه گوشی بپرهیزید. از آنجایی که گوشیهای هوشمند امروزی اکثرا به قابلیت قطع جریان برق پس از شارژ کامل هستند، لازم است این موضوع را بدانید که؛ وقتی گوشی بصورت شبانه در حالت شارژ است، برخی از برنامههای در حال اجرا موجب کاهش شارژ باتری میشوند. از یک طرف هم گوشی در حال شارژ است و جریان برق بصورت مداوم قطع و وصل میشود تا شارژ دستگاه به صد در صد برسد. طبیعی است که با ادامه این روند از عمر باتری کاسته میشود.
تا حد امکان اجازه ندهید میزان شارژ گوشی به زیر ۲۰ درصد برسد
فقط با شارژر اصلی گوشی خودتان ان را شارژ کنید.
وقتی موبایل در حالت شارژ است از کار کردن با آن بپرهیزید و بخصوص از اینترنت استفاده نکنید.
تا جایی که میتوانید از نصب برنامههای غیرضروری روی دستگاه خودداری کنید.