نقد و بررسی کامل گوشی OnePlus 3T

نقد و بررسی کامل گوشی OnePlus 3T

OnePlus نام شرکت تولید کننده گوشی های هوشمند می باشد که با وجود کم نام و نشان بودن سعی کرده با پیشرفت و توسعه بازار گوشی های هوشمند تکامل یابد. این شرکت گوشی هایی را تولید می کند که از نظر عملکرد و سرعت و کیفیت مانند پرچمداران کمپانی های معروف و شناخته شده می باشند اما با قیمت بسیار پایین. با مروز زمان و در چند نسل از گوشی های تولید شده توسط این کمپانی این عملکرد بهتر شده و توانسته به یکی از برند های معتبر در این زمینه تبدیل شود. گوشی OnePlus 3T درحال حاضر جز قدرتمند ترین گوشی های موجود در بازار می باشد، که کیفیت ساخت بالایی داشته و با شعار “محصولی که هرگز آرام نمی گیرد” روانه بازار شده است. این گوشی از نظر طراحی، طراحی مخصوص گوشی های وان پلاس را با خود به همراه دارد. چیپست جدید 821، صفحه نمایش عالی، دوربین های عالی و همچنین بی عیب و نقص ترین سخت افزارها و نرم افزارها در هر زمینه، مواردی هستند که OnePlus 3T را یک گوشی با کیفیت مناسب تبدیل کرده است.

OnePlus-3T-overview

همانطور که چیپست Snapdragon 821 از چیپست 820 کمی بهتر می باشد، گوشیOnePlus 3T نیز مقدار کمی بهتر از OnePlus 3 می باشد. OnePlus 3T از نظر ظاهری دقیقا مشابه OnePlus 3 می باشد. ابعاد گوشی تغییری نکرده اما باتری گوشی ارتقا یافته و یک باتری 3400mAh در آن قرار داده شده است و همچنین کیفیت دوربین جلو گوشی نیز بیشتر و بهتر شده است. همچنین برای OnePlus 3T یک ورژن با حافظه داخلی 128GB نیز در نظر گرفته شده است که این ورژن در گوشی قبلی موجود نبود. البته طبیعتا قیمت مدل 128GB نسبت به دیگر مدل ها بیشتر می باشد.

 

طراحی و کیفیت ساخت :

همان طور که گفته شد این گوشی از نظر اندازه کاملا هم اندازه با گوشی قبلی این شرکت یعنی OnePlus 3 می باشد. طول این گوشی 157mm، عرض آن 74.7mm و همچنین ضخامت آن 7.4mm می باشد. هنگامی که شما OnePlus 3T را در دست گرفته اید، احساس در دست داشتن یک گوشی خوش دست و زیبا با اندازه ی کاملا مناسب را خواهید داشت به طوری که اگر شما از کاربران iPhone Plus ها باشید، تعجب خواهید کرد که چگونه این گوشی یک صفحه نمایش 5.5 اینچی دارد و در عین حال به این اندازه خوش دست و جمع و جور می باشد. هر دو قسمت جلو و پشت گوشی دارای خمیدگی و شیب ملایمی می باشند که کمک می کند تا گوشی به مقدار زیادی خوش دست باشد و حس خوبی به هنگام در دست داشتن آن داشته باشید. همچنین لبه های چهار گوشه این گوشی طراحی خوبی داشته و به مقدار مناسبی خمیدگی دارند که به زیبایی گوشی افزوده است.

OnePlus-3T

مکان دکمه هایی که در قسمت راست و چپ OnePlus 3T قرار دارند نسبت به  OnePlus 3 هیچ تغییری نکرده به این ترتیب که در قسمت چپ این گوشی دکمه ولووم و همچنین یک دکمه سه کاره که حالت های Normal Ringing mode، Do Not Disturb و همچنین Silent را فعال و غیر فعال می کند وجود دارند. در قسمت راست گوشی نیز دکمه پاور و همچنین شکاف سیم کارت گوشی قرار دارد که البته لازم به ذکر است که گوشی OnePlus 3T مجهز به دو سیم کارت می باشد.

OnePlus-3T

در قسمت پایین صفحه نمایش یک دکمه لمسی غیر مکانیکی موجود می باشد که به نظر می رسد یکی از سریع ترین سنسور های اثر انگشت را دارا می باشد. در طرفین این دکمه، دو دکمه خازنی قابل شخصی سازی موجود می باشد که به طور پیش فرض یکی کارکرد دکمه recent apps و دیگری کارکرد دکمه back را دارد.

یکی از مواردی که بابت آن می توان از OnePlus 3T گله کرد، هم سطح نبودن دوربین و قاب پشت گوشی می باشد به طوری که لنز دوربین پشت گوشی به مقدار قابل توجهی بیرون آمده است و هنگام کشیدن دست به قاب پشت گوشی، این مورد کاملا احساس می شود.

 

صفحه نمایش :

صفحه نمایش گوشی OnePlus 3T یکی از چیزهایی است که این شرکت تغییری در آن در مقایسه با OnePlus 3 ایجاد نکرده است و دلایل خوبی نیز برای این کار خود دارد که دلیل اصلی آن عمر باتری می باشد. OnePlus 3T همان صفحه نمایش 5.5 اینچی با رزولوشن 1080 × 1920 پیکسل را دارد که از نوع Optic AMOLED می باشد و دقیقا برای این گوشی هوشمند طراحی شده است. صفحه نمایش این گوشی بسیار واضح و شفاف بوده و همچنین روشنایی خوبی نیز دارد. یکی از مزیت های صفحه نمایش AMOLED بازتاب پذیری کم آن می باشد که در ترکیب با روشنایی مناسب و کنتوراست خوب صفحه نمایش، باعث می شود تا در فضای باز و همچنین زیر نور آفتاب وضوح صفحه نمایش و خوانایی آن بالا باشد. امکان جالبی که صفحه نمایش این گوشی دارد امکان تغییر حالت نمایش و تبدیل به حالت RGB می باشد که در کمتر گوشی هوشمندی شاهد این امکان هستیم.

 

OnePlus-3t

باتری :

بهترین تغییری که در OnePlus 3T نسبت به OnePlus 3 به وجود آورده است باتری این گوشی می باشد. به عقیده کاربران با وجود شباهت های زیادی که بین این دو گوشی وجود دارد و تفاوت های ایجاد شده بین آن ها بسیار کم می باشد، ارتقا باتری به تنهایی دلیل بسیار مناسب و قابل توجیهی برای تولید و عرضه OnePlus 3T می باشد.

OnePlus 3T باتری خود را به میزان 400mAh یا %13قوی تر کرده است که البته با در نظر گرفتن بهینه سازی های هوشمندی که در نرم افزار این گوشی انجام گرفته است، عمر باتری OnePlus 3T در مقایسه با OnePlus 3 به میزان %25 افزایش یافته است به طوری که پایداری 66 ساعتی OnePlus 3 را به میزان 17 ساعت افزایش داده و به 83 ساعت رسانده است.

OnePlus-3T-charger

OnePlus 3T برای شارژ باتری خود از تکنولوژی محبوب و قدرتمند Dash Charge استفاده می کند که البته در گوشی های OnePlus 3 نیز از این تکنولوژی استفاده شده بود. Dash Charge که خود یک ورژن دوباره نامگذاری شده از Oppo’s VOOC می باشد در بین بهترین پروتکل های شارژ سریع موجود در بازار می باشد. با استفاده از شارژر 20W شما می توانید شارژ باتری این گوشی را در مدت 30 دقیقه از %0 به %66 برسانید.

 

صدا :

کیفیت صدای OnePlus 3T بسیار خوب می باشد که اگر به همراه آن یک تقویت کننده خارجی نیز داشته باشیم، کیفیت و بلندی صدا این گوشی را در بین بهترین های بازار قرار می دهد.

هنگام استفاده از هدفون، کیفیت استریو گوشی کمی پایین می آید اما با توجه به وضوح صدا خروجی، می توان نتیجه را مثبت و قابل قبول ارزیابی کرد اما حجم صدا به میزان قابل توجهی کاهش پیدا می کند که باعث می شود از این نظر، این گوشی در بین گوشی های هوشمند موجود در بازار عملکرد خوب و قابل توجهی نداشته باشد.

OnePlus-3T-speaker

دوربین :

OnePlus به وضوح تصمیم گرفته است که سنسور IMX298 سونی که در مدل OnePlus 3 خود نیز استفاده کرده بود را در دوربین اصلی OnePlus 3T نیز به کار ببرد و تغییراتی در سنسور دوربین گوشی انجام ندهد. اما بر خلاف دوربین اصلی گوشی، این دوربین جلو گوشی می باشد که دچار ارتقا و تغییرات شده است و از 8MP به 16MP ارتقا پیدا کرده است تا کیفیت دوربین اصلی و دوربین جلو گوشی با همدیگر برابر باشد. نرم افزاری که پشت پرده این گوشی قرار دارد یک نرم افزار ساده و روان می باشد که روی امکانات پایه ای مثل کنترل کردن فلش دوربین، تایمر و روشن و خاموش کردن HDR تمرکز کرده است. OnePlus یک حالت حرفه ای عالی را در برنامه دوربین خود قرار داده که امکان تنظیم تمامی قسمت ها و موارد مربوط به عکس را به صورت دستی به کاربر می دهد. با توجه به کیفیت عکس های گرفته شده می توان حدس زد که OnePlus 3T از همان سخت افزار به کار رفته در OnePlus 3 استفاده کرده است اما با تنظیمات جدید روی برنامه دوربین، عکس های گرفته شده توسط OnePlus 3T دارای دقت بیشتری در جزئیات و همچنین نویز کمتری در تصاویر می باشند.

OnePlus-3T-camera

OnePlus 3T سنسور دوربین جلو گوشی را در مقایسه با OnePlus 3 دو برابر قدرتمند تر کرده و آنرا از 8MP به 16MP رسانده است اما نرم افزار آنرا به هیچ عنوان تغییر نداده است که مورد بسیار منفی در این گوشی به شمار می رود. برای مثال OnePlus می توانست حداقل فلش صفحه نمایش را به دوربین جلو این گوشی اضافه کند که این کار را نیز نکرده است. اما به هر حال کیفیت عکس های گرفته شده با این دوربین بهتر بوده و رنگ تصاویر بسیار طبیعی تر به نظر می رسند.

OnePlus-3T-camera-samples

کیفیت فیلم برداری دوربین جلو گوشی 1080 پیکسل می باشد در حالی که دوربین اصلی توانایی فیلم برداری با کیفیت 4K را نیز دارد. نرخ ارسال بیت در ویدیوهای ثبت شده با OnePlus 3T بالاتر بوده و اطلاعات زیادی نیز قابل مشاهده می باشد و همچنین به لطف Snapdragon 821 موجود در گوشی، بهینه سازی های قابل توجهی در نرم افزار گوشی برای فیلم برداری با کیفیت بالاتر و بهتر انجام گرفته است.

OnePlus-3T-camera-samples

 

سیستم عامل :

به مانند OnePlus 3، گوشی جدید OnePlus 3T نیز از سیستم عامل خود این شرکت به نام Oxygen استفاده می کند که البته بسیار مشابه به اندروید می باشد با امکانات قابل شخصی سازی بیشتر نسبت به اندروید. سیستم عامل Oxygen را می توان به شیوه های مختلفی شخصی سازی کرد. برای مثال شما می توانید رنگ عکس های زمینه گوشی را عوض کنید و در صورتی که رنگ مشکی را برای عکس زمینه خود انتخاب کنید، با توجه به اینکه صفحه نمایش AMOLED برای نمایش رنگ های تیره انرژی کمتری مصرف می کند، عمر باتری گوشی را نیز افزایش دهید.

صفحه سمت چپ صفحه اصلی گوشی Shelf نام دارد که همان طور که از اسمش می توان حدس زد، صفحه ای است که در آن اطلاعات زمان و تاریخ و آب و هوا نمایش داده می شود و همچنین لیستی از برنامه های اخیری که از آنها استفاده کرده اید در اختیار شما قرار می گیرد تا در صورت نیاز به راحتی به آنها دسترسی داشته باشید. به این صفحه می توان ویجت های بیشتر و کارآمد تری را نیز اضافه کرد تا دسترسی ساده و راحت تری به برخی برنامه ها داشت.

OnePlus همچنین امکانات جالبی برای صفحه نمایش خود در هر دو حالت روشن و خاموش در نظر گرفته است. برای مثال می توانید با کشیدن حرف O هنگامی که صفحه نمایش خاموش می باشد، دوربین گوشی را اجرا کنید، با کشیدن حرف V فلش گوشی روشن شود، با دو بار لمس صفحه نمایش می توانید صفحه نمایش را روشن و آماده به کار کنید، با کشیدن همزمان سه انگشت خود می توانید یک Screenshot بگیرید و همچنین با کشیدن هر قسمتی از صفحه نمایش به سمت پایین می توانید به نوتیفیکیشن های گوشی دسترسی داشته باشید.علاوه بر این ها، سه دکمه خازنی که در قسمت پایین صفحه نمایش قرار دارند نیز قابل شخصی سازی می باشند. برای مثال می توانید میان برهایی را برای هر یک از حالت های یک بار لمس، دو بار لمس متوالی و همچنین لمس و اندکی مکث برای دکمه اصلی گوشی تعریف کرد ( میان برهایی مثل اجرا دوربین و یا نمایش قسمت نوتیفیکیشن ها و …)

OnePlus-3T-screen

همچنین می توانید عملکرد دکمه های Back و  recent apps را شخصی سازی کنید، جای این دو دکمه را عوض کنید و حتی در صورتی که می خواهید این دکمه های خازنی را غیر فعال کرده و در عوض از نوار ناوبری ظاهر شده در قسمت پایین صفحه نمایش در حالتی که این دکمه ها غیر فعال شده باشند استفاده نمایید.

اما این امکان نیز وجود دارد که از در صورتی که می خواهید دکمه اصلی فقط به عنوان ورودی اثر انگشت استفاده شود.

علاوه بر این سه دکمه که در قسمت پایینی صفحه نمایش قرار دارند، یک دکمه سه کاره نیز در لبه چپ گوشی OnePlus 3T قرار دارد که میان بری برای جا به جا شدن بین سه حالت Normal mode، Do Not Disturb و همچنین Silent می باشد.

در سیستم عامل Oxygen جنبه های زیاد دیگری نیز وجود دارند که یک تجربه استفاده خوب و جذاب و متفاوت را از سیستم عامل اندروید در اختیار کاربر می گذارد. شما کنترل کامل به دسترسی های برنامه های خود دارید، برای مثال می توانید دسترسی یک برنامه خاص به حافظه گوشی خود را ممنوع کنید، حتی امکانات پیشرفته تری نیز وجود دارد که برای مثال می توانید اجرا بعضی از فرآیندها را در بک گراند گوشی متوقف کنید  و در نهایت اگر شما انتخاب کنید که از ورژن vanilla این سیستم عامل استفاده کنید، در واقع تجربه استفاده از اندروید خالص بدون شخصی سازی های انجام شده را خواهید داشت.

 

بنچمارک:

گوشی OnePlus 3T یکی از اولین گوشی هایی می باشد که از چیپست جدید Snapdragon 821 استفاده می کند و این چیپست در کنار حافظه RAM بسیار خوب 6GB که برای این گوشی در نظر گرفته شده است توانایی اجرا انواع برنامه ها را دارد.

چیپست به کار رفته در این گوشی، تفاوت زیادی با چیپست به کار رفته در OnePlus 3 ندارد و فقط از نظر فرکانس مقدار کمی بیشتر می باشد که البته نتیجه آن سریع تر بودن نسبی OnePlus 3T در بعضی موارد از جمله اجرا برنامه ها می باشد.

گوشی OnePlus 3T یکی از بالارده ترین گوشی های جدول ما در تست های CPU و GPU می باشد و در واقع یکی از بهترین عملکردها را در تست های ترکیبی انجام گرفته تا این تاریخ دارد.

درست مثل نسل قبل خود، OnePlus 3T نیز یک گوشی فعال و پر جنب و جوش می باشد که به نظر می رسد اگر سریع ترین گوشی هوشمند موجود در بازار نباشد، یکی از سریع ترین ها می باشد.

 

جمع بندی :

در این نقد و بررسی ما OnePlus 3T را به عنوان یک گوشی هوشمند که ورژن ارتقا یافته OnePlus 3 می باشد بررسی کردیم. با مطالعه این نوشته و بررسی قیمت گوشی وان پلاس 3T متوجه خواهید شده که گوشی OnePlus 3T یکی از گزینه های قدرتمند برای خرید گوشی پرچمدار با هزینه نسبتا کم که امکانات و مزیت های بسیار زیادی را داراست می باشد.

ضد آب و ضد گرد و غبار نبودن گوشی را شاید بتوان بزرگترین ایراد این گوشی دانست. همچنین دیگر ایراد وارد بر گوشی عدم امکان استفاده از کارت حافظه جانبی می باشد که البته با توجه به اینکه ظرفیت داخلی گوشی از 64GB شروع می شود، این موضوع تا حدی قابل چشم پوشی می باشد. OnePlus 3T بهترین دوربین اصلی موجود در بازار را ندارد اما با این حال کیفیت عکس های این گوشی به گونه ای است که این گوشی را در بین بهترین گوشی های هوشمند موجود در بازار از این نظر قرار داده است. سنسور 16MP دوربین جلو گوشی یکی از بهترین دوربین های سلفی موجود در بازار می باشد که البته تنها ایراد آن را نبود هر گونه فلشی، چه صفحه نمایش و چه LED در قسمت جلو گوشی می توان دانست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *